USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Нардеп звинуватив міністра у брехні про реконструкцію «Олімпійського»

18 Грудня 2009 09:54
Голова тимчасової слідчої комісії Верховної Ради Равіль Сафіуллін заявив, що другий ярус стадіону НСК «Олімпійський» не було здано вчасно. Також там виявлено численні дефекти.
 
Народний депутат звинуватив міністра спорту Юрій Павленка в брехні щодо якості будівельних робіт на «Олімпійському». Виступаючи у парламенті з доповіддю про результати роботи комісії, Сафіуллін зазначив: «контроль мав бути дуже суворий, тому що насправді ті інтерв\'ю, які дає міністр, вони абсолютно не відповідають дійсності. Він же ходить, тільки погладжує бетон і говорить, що рівного йому сьогодні немає у світі, це найкращий бетон».
 
Як приклад, народний депутат навів дані про проблеми зі здачею нібито відреставрованого другого ярусу стадіону.
 
«Другий ярус, реставрація якого проведена 30 вересня, до сьогодні не прийнято. Дефектний акт складений», - сказав голова.
 
Згідно з дефектним актом, комісія у листопаді виявила істотні будівельні порушення. Зокрема на деяких ділянках залізобетонних конструкцій оголена арматура, погано проведені антикорозійні роботи, відновлені ділянки не відповідають геометричним параметрам.
 
Акт підписали представники чотирьох фірм, що виконують роботи на «Олімпійському», а також представник технічного нагляду НСК «Олімпійський».
 
За результатами доповіді Сафіулліна, парламент прийняла постанову, якою уряд має до 1 січня привести у відповідність до законодавства проведення всіх робіт на «Олімпійському».
 
Передбачено звернення до Кабміну і Генпрокуратури з проханням «надати правову оцінку діям окремих посадовців, причетних до порушень законодавства».
 
Також уряду рекомендовано посилити персональну відповідальність міністра у справах сім\'ї, молоді та спорту Юрія Павленка за повне і своєчасне виконання термінів і якості робіт з реконструкції стадіону, повідомляє proUA.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus