USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Нас завжди підводить воротар, - Кварцяний про поразку в Луганську

29 Вересня 2013 08:27
Після першого тайму гра була рівною. Можливо, деякі дії впевненіше виконували ми, але не знаходили логічного завершення атаки, - коментує головний тренер «Волині» Віталій Кварцяний матч із «Зорею», який лучани програли в Луганську 0:2. Повідомили у клубній прес-службі лучан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Зоря» Луганськ – «Волинь» (Луцьк) – 2:0

- На початку другого тайму був момент у Козьбана. Попереджали, що атаки потрібно завершувати сильним ударом. Ван Бастен б'є сильно і з льоту, а Козьбан з Краматорська б'є підсічкою. Він перекидав Постранського, той досвідчений голкіпер і все прочитав. Вдар сильно в дальній кут і все могло бути інакше.

У другому таймі «Зоря» відчувала, що очки можуть піти, тому команда почала більш активну роботу в атаці. Почали створювати хороші моменти. У «Зорі» є гравці , які можуть чіплятися за м'яч, обігрувати, проявляти індивідуальну майстерність. Це і вплинуло на перемогу. Особливо другий гол. Нас завжди підводить воротар. Це наша хронічна хвороба. Продовжуємо буксувати через помилки голкіперів. Недільку якось не щастить. Він, можливо, і хотів зіграти більш відповідально, але щось поки що не спрацьовує. Більше моментів створила «Зоря». Ми ж довго «мусолили» м'яч. Ніхто не брав гру на себе. Нічия була б не зовсім поганим результатом, але активність «Зорі» в атаці і вдале завершення моментів зіграли свою роль. Думаю, що ми програли заслужено.

- Що сталося з командою після того, як пропустили перший гол?

- Ніхто їх вперед не гнав. Команда сама вирішила «шашки наголо» і бігти, зрівнювати рахунок. Відкрили задню лінію. Парцванія опинився на бровці, Шиш - на другий бровці, а два центральних захисника розійшлися метрів 20 один від одного. Утворився коридор для атаки. Біжи куди хочеш. Скрізь свобода. Захист повинен бути компактним.

Дуже погано зіграла середня лінія. Шершун і Матуку з м'ячем не бігають. Грають в 1-2 торкання. А півзахисники повинні проявляти креативні якості. У цьому ми поступалися, не встигали перебудовуватися і закономірно програли.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus