USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Наші гирьовики уп’яте найсильніші на чемпіонаті світу

29 Жовтня 2009 18:38
Збірна України з гирьового спорту п’ятий рік поспіль здобула перше загальнокомандне місце на чемпіонаті світу. Цьогоріч у Хмельницькому представники нашої країни здобули 18 золотих нагород (3 медалі у жінок, 3 – в юніорок, 5 – у чоловіків та 7 – у юніорів), повідомляють «Волинські новини».
В активі української збірної також 17 срібних ( 2 – у жінок, 3 – в юніорок, 7 – у чоловіків та 5 – у юніорів) та 12 бронзових (3 – у жінок, 1 – у юніорок, 4 – у чоловіків та 4 – у юніорів).
На міжнародних змаганнях у Хмельницькому збірна України вкотре підтвердила звання найсильнішої команди світу з гирьового спорту. П’ять років поспіль на честь нашої команди здіймається синьо-жовтий прапор і лунає державний гімн на чемпіонатах світу (у змаганнях з двоборства й у поштовху), інформує turnir.com.ua.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus