USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Насонов надихнув футболістів «Кривбаса» на перемогу над «Говерлою»?

13 Травня 2013 11:30
Півзахисник луцької «Волині» Олександр Насонов зазначив, що після поразки від київського «Арсеналу» у суботньому матчі, в команді пригнічений стан. Футболіст висловив сподівання, що конкурент за збереження прописки в еліті «Говерла», також втратить очки з «Кривбасом» у матчі цього ж 28-ого туру, - пише сайт ФК «Волинь».

Олександр Насонов зазначив, що після програного домашнього матчу проти «Арсенала», де лучани мали брати очки настрій в команді не найкращий: «Не бажаю нікому мати такий стан, як ми зараз… Така серія поразок поспіль… Після кожного програшу хочеться реабілітуватися. Сьогодні у нас було велике бажання реабілітуватися. Слід було на початку матчу реалізовувати свої моменти. А потім підряд двічі пропустили і дуже важко було – гості відійшли назад всією командою. «Арсенал», крім тих моментів, коли забивалися голи, нічого істотного не створив».

Також півзахисник «Волині» зазначив, що за Віталія Кварцяного навантаження на тренуваннях стало більше: «Ми мусили підняти наш функціональний рівень, адже Віталій Володимирович казав, що хоче, аби ми всі були в однаковому стані всі рівні були у цьому компоненті».

Олександр Насонов розповів, що перед матчем «Кривбаса» з «Говерлою», який відбувся на день пізніше, ніж «Волині» з «Арсеналом», він поговорить із криворіжцями: «У «Кривбасі» я багатьох знаю ще за «Дніпром». Не знаю, як вони зіграють. Сподіваюся, що криворіжці виграють. Зателефоную їм, напевне, щоб налаштовувалися належне. Але однаково, усе ми мусимо самі вирішувати і готуватися до двох битв».

Нагадаємо, у неділю 12-ого травня «Кривбас» переміг «Говерлу» з рахунком 3:0. Тож за два тури до закінчення чемпіонату різниця у 4 очки між ужгородцями та волинянами залишилася.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus