USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Співали на перемогу: Kishe подарував лучанам вечір української музики. Фото

23 Вересня 2022 11:44
В обласному центрі Волині український співак KISHE та місцева артистка Наталія Лосєва подарували вечір української музики. Під час благодійної музичної зустрічі «Співаємо на перемогу UA» не лише насолоджувалися крутими українськими піснями, а й збирали кошти для воїнів Збройних сил України.

Організували дійство, яке відбулося у Волинському національному університеті імені Лесі Українки, Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» та Луцький міський молодіжний центр.

Молодь, яка завітала на свято музики, охоче донатила на ЗСУ, адже вхід був безкоштовний. До того ж молоді люди мали можливість не лише насолодитися хорошою музикою, а й поспілкуватися з артистами.
Як зазначила голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода, сьогодні абсолютна більшість виконавців співають українською, але на жаль, позбутися російського допомогла лише війна.

«Шкода, що для того, аби українське стало популярним, аби українські виконавці піднялися у топах музичних чартів, потрібна була війна. Сподіваюся, що тенденція українізації продовжиться, і з українських рейтингів зникнуть російські пісні та виконавці. Українська музика дуже якісна, і ми маємо велику кількість крутих виконавців, які вкладають душу у пісні. Закликаю вас долучатися до цього руху та викидати з ваших плейлистів російське. Слухайте українське, адже воно насправді надзвичайно чарівне, класне та душевне», – закликала Катерина Шкльода, відзначивши, що концерт відбувається завдяки Збройним силам України.
Першою на сцені з’явилася Наталія Лосєва, розповівши, що як і кожна дівчина, вона описує у власній творчості свої відчуття, тому публіка почує як щасливі пісні, так і сумні. Музикантка порадувала слухачів не лише чудовим співом, а й крутою грою на фортепіано. Звичайно ж, вона не оминула тему війни, присвятивши пісню загиблим діткам.
Також артистка виконала пісні війни «Біля тополі», «Стефанія» та «Ой, у лузі червона калина», які присутні співали разом з нею.
Перед виступом Kishe керівник департаменту молоді та спорту міськради Володимир Захожий вручив артисту відзнаку за проведення заходу «Амбасадор дитинства», на який до Замку Любарта прийшло понад п’ять тисяч дітей. Проте співак відзначив, що для нього головне не відзнаки, а оплески та усмішки, які дарують йому слухачі.
Читати ще: У Луцькому замку тіктокери та зіркові співаки влаштували шоу для дітей. Фото

«Люди, які сьогодні на фронті, роблять все для нашої безпеки, для нашого майбутнього та майбутнього наших дітей. Ми маємо їх не підвести. Хочу побажати, щоб у ваших серцях завжди було відчуття справжньої весни. Я вірю, що наступна весна буде переможною», – звернувся співак до публіки та виконав трек «До весни».
Kishe дуже багато спілкувався з присутніми та дякував організаторам за такий теплий формат: «Ми дуже раді, що у вашому місті знайшлися люди, які придумали такий формат. Я впевнений, що якась частина людей тут навіть не знає, хто такий Kishe, навіть не чули пісні, але мені дуже приємно з вами познайомитися. Ми робимо українську музику, намагаємося, щоб вона була справжньою».
Впродовж вечора артист радував публіку не лише крутими треками, а й розігрував призи. Насамкінець він поспілкувався з молоддю, кожен міг поставити йому будь-яке питання.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus