USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Наставник «Волині» дав оцінку грі української збірної

19 Листопада 2010 14:54
Наставник луцької «Волині» Віталій Кварцяний прокоментував гру збірної України зі швейцарцями, що відбулася 17 листопада.
«Не завжди суперники вивчаються як треба. Вивчити начебто основні якості. А другорядні у контрольній грі зіграють навіть більш важливу роль», – аналізує женевську гру Кварцяний. Про це пише Gazeta.ua.
«Швейцарці вважаються закритою командою, а з Україною зіграли першим номером. Наші були до цього не готові. Що стосується проблем при стандартах, то їм вже десять років. Склад захисної лінії постійно тасується, а за два дні тренувань взаємодію не налагодиш. Плюс – для мене загадка, чому П’ятов, блиснувши реакцією, не грав на виходах. У «Шахтарі» він виходить на перехоплення, виносить кулаками або фіксує м’яч. А тут глибоко заліз у ворота», – каже тренер.
Кварцяний вважає, що Хачеріді на «другому поверсі» зіграв би краще за Чигринського.
«До Жені треба повернутися. Тільки треба з ним психологічно попрацювати. Адже він такий же динамічний і вибуховий, як Ракицький. Але його переучили «під акуратну гру», і я його просто не впізнаю», – каже він.
Але головна проблема збірної, на думку Кварцяного, в нестачі потужності.
«Того, чим багаті Італія, Іспанія. Там захисники такі, що не підступишся. Пуйоль – як пітбуль: злий, стрибучий, «кусається». А у нас якщо «кусаються», то при цьому фолять. А треба боротися, не порушуючи. Ось ріст у Чигринського є, але він не атлет, яким був Лужний або Гусін», – стверджує головний тренер «Волині».
«Атлетом у збірної можна назвати тільки Ракицького, він помиляється, але він «собака», у нього завжди перевага над суперником. Деякі компоненти підготовки, знаю, зараз вже не застосовують, боячись порушити кісткову тканину, пошкодити хребет. Але цю роботу все одно потрібно проводити, щоб збільшити потужність грудної клітки», – продовжив він.
Свій коник – біг у бронежилетах – Кварцяний збірній не нав’язує. Але каже: «Деякі клуби десятки років це застосовують. І це дає ефект».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus