USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Найгірший матч за останні роки», - Кварцяний про нічию «Волині» з «Металістом»

10 Серпня 2015 18:26
«Грою без логіки» назвав наставник луцької «Волині» Віталій Кварцяний дії своїх підопічних у матчі проти «Металіста», який, до слова, закінчився нічиєю 2:2. Натомість, тренер харків’ян Олександр Севідов відзначив, що його команда трималась ні рівні з волинянами, і окремо відзначив майстерну гру Олександра Кобахідзе, який грає у «Волині» на правах оренди.

Про це йшлося під час післяматчевої прес-конференції тренерів «Волині» та «Металіста».

Попри те, що «Волинь» створила чимало моментів, реалізувала дві можливості та до останнього намагалась відбити у гостей перевагу, Віталій Кварцяний діями своїх підопічних був відверто незадоволеним: «Наші футболісти зіграли найгірший матч за останні роки. Без логіки, без нічого. Взяли гру в свої руки і не зрозуміло, що робили».
Кварцяний зауважив, що він завжди намагається підказати та допомогти гравцям на полі, проте цього разу витрачені сили не принесли результату. Також зауважив, що команда була готова «не для такого футболу». Проте, замість такого, щоб грати «так, як треба», показали зовсім іншу гру. Віталій Володимирович каже, що насамкінець він розгубився і не знав, кого міняти.
«Футболісти виглядали не зовсім так, як можуть грати. Цьому немає логічного пояснення. Можу лише припустити – або погода, спека, або щось інше. Я втомився змушувати команду грати. Так не грають у футбол вдома, так не грають за очки», - заявив Кварцяний.
Наставник «Металіста» Олександр Севідов, навпаки, відзначив, що попри достатньо важку гру, результатом він задоволений. З його слів, харків’яни грали добре укомплектованою командою і «створили достатньо моментів для того, щоб перемогти».
Я радий, що футболісти показали себе чоловіками та «витягнули» надскладну гру. Ніхто не кине камінь в наш бік: ми півтайму грали вдесятьох і практично і ні в чому не поступалися традиційно атлетичній команді «Волинь», - зауважив Севідов.
Окремо відзначив наставник харків’ян гравця «Волині» Олександра Кобазідзе. Його слалом після забитого м’яча він назвав майстерністю футболіста:

«Оцей слалом Кобахідзе після забитого м’яча Луцьком… Треба захисників, як то кажуть, в мішок – і з моста. Насправді, дуже висококласний високошвидкісний та високотехнічний футболіст Кобахідзе». Також додав, що 12 команд української прем’єр ліги хотіли би бачити його у своєму складі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus