USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Найяскравіші моменти третього дня чемпіонату України. ФОТО

19 Червня 2016 20:46
Під час третього дня чемпіонату України з легкої атлетики розіграли п’ять комплектів нагород.

«Родзинкою» ранкової програми стали змагання багатоборок, де тріумфувала 17-річна мешканка Київської області Аліна Шух. У стрибках у висоту вона двічі поліпшила особистий рекорд і зупинилася на позначці 1 метр 92 сантиметри. Цим самим вона повторила юнацький рекорд України серед атлеток, які спеціалізуються винятково на стрибках у висоту. До слова, цей результат є нормативом на дорослий чемпіонат Європи, який триватиме 6-10 липня в Амстердамі.

До слова, під час командного чемпіонату України з легкої атлетики серед юнаків, який тривав з 25 вересня минулого року у Луцьку, Аліна встановила новий рекорд України по семиборству серед юнаків та неофіційний світовий рекорд.

ЧИТАТИ ЩЕ: СВІТОВИЙ РЕКОРД ВСТАНОВИЛИ НА ЛУЦЬКОМУ «АВАНГАРДІ»

Доволі видовищними були і змагання з бігу на 3 тисячі метрів з перешкодами серед жінок, де тріумфувала атлетка Марія Шаталова.

Після забігу спортсменка зізналась, що результатом задоволена, хоча дався він їй не легко. Також подякувала вболівальникам за підтримку. До слова, пані Марія хоч і представляє Житомирську область, сама є родом з Криму.
Спортсменка заявила, що Крим, безперечно, є Україною. Тому на Олімпійських іграх у Ріо Марія Шаталова захищатиме честь синьо-жовтого стягу.

Традиційно, опісля змагань серед присутніх розіграли цінні призи. Отож, підписку на тижневик Волинські Новини отримав Ілля з Луцька.
Сертифікат на покупки у магазині «Ліга спорт» на 2 тисячі гривень дісталась лучанці пані Людмилі. На чемпіонат вона завітала так як живе поруч. Відтак, вирішила поспостерігати за змаганнями.
А головний приз цього дня – пилосос, дістався сім’ї з Кіровограду, яка приїхала на відпочинок до Луцька. Юний Михайло Міщенко, браслет якого і здобув приз, зізнався, що найбільше йому сподобались під час змагань метання списів.
Нагадаємо 16 червня у Луцьку розпочався Чемпіонат України з легкої атлетики. Кращі спортсмени, яких визначать під час змагань, поїдуть захищати честь України на Чемпіонаті Європи, а згодом – на літніх Олімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро. Окрім насиченої програми спортивних змагань, для глядачів організатори продумали розважальну програму, а відкриття перетворилося на справжнє свято краси та грації.

Разом з тим, протягом усіх чотирьох днів серед глядачів розігруватимуть цінні призи. Вчора вже декілька волинян стали володарями піврічної підписки на тижневик Волинські Новини, продуктового кошика, сертифіката на 500 гривень на побутову техніку, або ж на 2000 гривень на спортивний інвентар від спонсорів змагань. Найголовніший приз дня - путівка на 7 днів у Буковель - дісталася 11-річному Сашку. Хлопчик розповідає, що навчається у школі №15 та перейшов у шостий клас. Зі слів хлопчини, у школі найбільше йому до душі уроки з інформатики, фізичної культири, німецької мови.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 19 Червня 2016 22:59
гарні фото
Вікторія Показати IP 20 Червня 2016 01:09
дякую автору. дуже круті фото)
Магда Показати IP 20 Червня 2016 10:27
З рекламою пребор

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus