USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Непогано зіграли проти «Карпат», - Демяненко

14 Липня 2012 12:01
Головний тренер луцької «Волині» Анатолій Демяненко вважає, що гравцям львівських «Карпат» було легше грати проти його підопічних, адже гості оборонялися, а «хрестоносці» мусили атакувати. Водночас він незадоволений реалізацію гольових моментів.

Про це він сказав 13 липня під час прес-конференції.

З його слів, «Волинь» непогано зіграла проти «Карпат». Мовляв, створювали багато моментів біля воріт суперника. Але не до вподоби тренеру, що «хрестоносці» не реалізували їх.
«Перевага у нас була», - додав він.

Окрім цього Демяненко відзначив, що львів’яни грали «від захисту». «Руйнувати легше, це відомо. Щось виходило у нас, щось ні», - зауважив коуч.

Також він попросив враховувати те, що команда «практично нова». «5 гравців дебютували. Десь ще не повністю вони звикли до команди. Менше місяця з нами працюють. В принципі непогано. Маю на увазі гру, але кульгає реалізація», - мовив фахівець.

Натомість в.о. головного тренера «Карпат» Павло Кучеров розповів, що матч був дуже важливим для його підопічних. «Ми грали на виїзді дербі, з командою, яка вже тривалий час не може обіграти нас. Тому вони грали з бойовим настроєм і бажанням», - сказав він.

З його слів, команда грала лише на перемогу, але додому привезе лише одне очко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Бомба Показати IP 14 Липня 2012 23:40
Якщо ця гра була непоганою, то я уявляю якою буде погана гра.
Вася Показати IP 15 Липня 2012 14:10
Понабирали всякіх пітухів типу Суботіча
Холм Показати IP 15 Липня 2012 15:45
не брати 3очки в розибраних карпат---це вища ступинь слабкости!Потим ще Демян скаже,що говерла,зоря,запорижжя,одеса--це теж сильни команди и в них дуже важко вигравати...СМИХУН!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus