USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Юніори «Волині» зіграли з «Арсеналом» без голів

10 Жовтня 2013 10:18
Юніори луцької «Волині» зіграли вчора один із вирішальних з точки зору турнірної боротьби у групі А матчів. В Обухові «хрестоносці» Ярослава Комзюка протистояли київському «Арсеналу», - повідомляє клубна прес-служба лучан.

Матч відбувався на не дуже якісному газоні і на тлі певної втоми гравців «Волині», більшість з яких грає і в чемпіонаті U-19, і за дубль. Можливо, саме ці причини й вплинули на те, що лучанам довго не вдавалося знайти ключі до воріт «Арсеналу». Атакувати гостям було важко на горбистому полі, яке спростило завдання господарям.

Істотно зменшила атакуючий потенціал команди й відсутність травмованих Дудіка й Булиги (останній мав підвищену температуру напередодні матчу).

Найкращий свій момент «волиняни» втратили за 10 хвилин до кінця матчу, коли відбувся чистий вихід сам на сам нападника Мар`яна Бабія. Наш нападник перекидав голкіпера, але останній виграв двобій, зафіксувавши мяча на лінії штрафного.

Майже відразу завдання «канонірам» зберегти ворота недоторканими полегшив арбітр. Він вилучив за друге попередження Артема Форсюка (причому перше було отримане нападником, буцімто, за симуляцію в штрафному ще на початку матчу).

Відтак, «Волинь» не зуміла скористатися нічиєю між «Дніпром» і «Чорноморцем» та закріпитися на другому місці в турнірній таблиці. «Волинь» тримається третьою, поступаючись «Динамо» тільки за різницею забитих-пропущених голів.

Наступний матч команда Комзюка проведе у неділю, 20 жовтня, у Львові проти «Карпат». Гру 13-го туру перенесли із середи у зв’язку із викликами гравців «Карпат» до різноманітніх збірних. Таким чином, два надважливі матчі чемпіонату – 20 жовтня у Львові і 23 жовтня у Луцьку проти «Динамо» лучани проведуть впродовж чотирьох календарних днів. Проти «Карпат» не зіграють дискваліфіковані Форсюк і Тетеренко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus