USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Нічиєю завершили матч «Динамо» та «Зеніт»

4 Липня 2013 09:46
Матч між «Динамо» та «Зеніт» закінчився із рахунок 3:3.

Учора ввечері завершився третій тур товариського футбольного турніру «Турнір чотирьох». У ньому беруть участь по два гранди із чемпіонатів України та Росії. Відповідно: «Динамо» (Київ), «Шахтар» (Донецьк) та «Спартак» (Москва), Зеніт (Санкт-Петербург).

Учора, 3-ого липня на полі з’ясовували стосунки футболісти із Києва та Санкт-Петербурга. Головний тренер динамівців, легендарний колишній гравець Олег Блохін після переможних двох турів, бажав продовжити успішну серію і в матчі з нинішнім клубом волинянина Анатолія Тимощука «Зенітом», проте в підсумку на табло було зафіксовано лише нічийний результат – 3:3.
Анатолій тільки приїхав у команду 1 липня із минулого клубу (мюнхенської «Баварії» - примітка «ВН») і наставник з Пітера не довірив місця нашому земляку в складі.

Донецький «Шахтар» теж учора зіграв свій матч у рамках турніру і перервав безпрограшну серію, поступившись московському «Спартаку» - 0:2.

Перед завершальним туром змагань київське «Динамо» впевнено очолює турнірну таблицю, маючи в активі 7 очок. У донеччан та москвичів – по 4 очка, а в «Зеніта» лише 1 очко.

У неділю, 7 липня, відбудеться заключний тур, в якому «Динамо» гратиме зі «Спартаком», а «Шахтар» поміряється силами із «Зенітом».
Спортивні експерти вважають, що «Турнір чотирьох» є генеральною репетицією перед організацією спільного футбольного чемпіонату, в якому хочуть зібрати українські та російські клуби. Проте такий турнір категорично не бажає визнавати керівництво світового футболу, зокрема організації ФІФА та УЄФА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вільний Показати IP 4 Липня 2013 09:55
Тимоха! Успіхів тобі і повертайся у Волинь

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus