USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Німці хочуть згодувати оракула-восьминога Пауля акулам

8 Липня 2010 16:12
Німецькі вболівальники після поразки своєї національної команди від збірної Іспанії з рахунком 0:1 звинуватили у невдалому результаті восьминога Пауля, який передбачив перемогу іспанців.

Про це пише Gazeta.ua .

Багато уболівальників в мережах Twitter і Facebook висловили побажання «засмажити восьминога», «зварити його в грилі», «зробити з нього салат з морепродуктів» або «згодувати акулам», повідомляє ANI.

Тим часом, Пауль завтра зробить своє чергове пророкування про кінець наступного матчу збірної Німеччини на чемпіонаті світу, яка зустрінеться в матчі за третє місце з командою Уругваю.

Того ж дня Пауль передбачить переможця матчу Голландія - Іспанія.

«Ми не хочемо його перевантажувати», - заявив працівник акваріума AFP.

Процедура пророкування відбувається таким чином: в акваріум, де мешкає Пауль, опускають два прозорі контейнери, на яких зображені державні прапори команд-суперників. Збірна, чий контейнер сподобається восьминогу першим, повинна стати переможцем матчу.

Досі восьминіг жодного разу не помилився. Він точно передбачив результати всіх шістьох матчів, які збірна Німеччина зіграла на мундіалі, в тому числі - поразку Німеччини від Іспанії в півфіналі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
... Показати IP 9 Липня 2010 10:17
Він точно передбачиТИ результати всіх шістЬ матчів... Це що, німецький акцент?..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus