USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Новоспеченій чемпіонці Кіндер пообіцяв ділянку

7 Квітня 2011 13:12
Майстру спорту міжнародного класу ковельчанці Юлії Остапчук міський голова Ковеля Олег Кіндер пообіцяв виділити земельну ділянку для будівництва житлового будинку.
Зустріч спортсменки і її тренера Анатолія Мілєхіна з представниками влади відбулася після повернення з чемпіонату Європи, - повідомили у Ковельській міськраді.
Нагадаємо, на чемпіонаті Європи з вільної боротьби в німецькому місті Дортмунді Юлія Остапчук завоювала золоту медаль для України.
Кіндер привітав чемпіонку, подякував тренеру за те, що «плекає цвіт спортивної нації» і сказав, що влада підтримує спортсменів-земляків, які своїми досягненнями прославляють Україну на світовому рівні та Ковель зокрема.
Обіцяна земельна ділянка, за словами Кіндера, має стати стимулом для спортсменки, аби у майбутньому залишитися саме в Ковелі й бути наставником для юних спортсменів.
Привітали переможницю секретар міської ради Михайло Гетьман, заступник міського голови Ігор Прокопів та головний спеціаліст відділу фізичної культури і спорту Дмитро Рижко.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus