USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинський мер взявся критикувати Яценюка?

17 Липня 2014 11:44
Ковельський мер розкритикував прем’єра за те, що той пообіцяв поставити на квартирний облік кожну родину загиблих під час АТО.

Після невдалої спроби стати головою Волинської облдержадміністрації, коли на відповідальний пост у дуже відповідальний час поставили не кандидата від ТурчиноваОлега Кіндера, а кандидата від ЯценюкаГригорія Пустовіта, Ковельський міський голова, схоже, затаїв злобу… Бо як інакше пояснити те, що батьківщинівець категорично не згоден із постулатами уряду, сформованого переважно його ж політичною силою?, інформує «Волинська газета».

Під час засідання координаційної ради, що діє при обласній раді (а відбулося воно 4 липня на території військової частини А2331 у Володимирі-Волинському), Ковельський міський голова Олег Кіндер висловив свою точку зору на проблему забезпечення житлом родин загиблих під час АТО.

Мовляв, через те, що під час одного із засідань Кабміну Арсеній Яценюк доручив поставити на квартирний облік сім’ї, які втратили годувальників, тепер до ковельської мерії йдуть люди з проханням забезпечити їх житлом. Правда, про яку саме родину йдеться, міський голова не сказав. Однак зазначив, що посилаються вони саме на слова Яценюка. А згодом навіть ініціював, аби координаційна рада прийняла відповідне звернення чи то рішення – щодо тлумачення законності підстав забезпечення житлом кожну сім’ю загиблого:

«Кожну!.. А я не маю на це законних підстав. Доручення – це не зміни в законодавстві. Нехай Прем’єр-міністр не дає таких дурних доручень!» – емоційно заявив міський голова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Андрій Показати IP 17 Липня 2014 12:41
Це не критика,це дешевий піар,до того ж піар не на часі і зовсім не вдалий.На сьогоднішній день конструктивно пропіаритись можна на теренах Луганщини і Донеччини.
Ковельчани Показати IP 17 Липня 2014 12:45
На схід виродка-мера!!!!!!!
Ковель Показати IP 17 Липня 2014 12:55
А що ж так не везе Ковелю з мерами, що дальше то більший придурок і хапуга керує нами
Петро Показати IP 17 Липня 2014 12:59
Мені стидно за ваші висловлювання пане Олеже, ось сутність вашого низького інтелекту і професійності
Анонім Показати IP 17 Липня 2014 13:11
А земельку не дерибаньте і у свої кишені касу не кладіть так в нагляк. Можливо, тоді й кошти на житло зявляться, а?
А скільки того житла Показати IP 17 Липня 2014 16:22
Цей kinder-мер слова на вітер не кидає. Не жбурляє - він дрище словами в усі боки, заляпуючи брудом усе, про що береться патякати. Ти ба, яке нахабство - якісь прохачі йдуть до мерії просити житло? Як би гарно було кіндерам царювати, аби люди, зі своїми проблемами, взагалі в "білий дім" дорогу забули. Або й взагалі зникли. А то, на підставі якихось "дурних доручень" Уряду щось вимагають! Хто б розібрався, га, з "розумними" вчинками ковельських kinderманів? Як там вчора казав названий Кіндером дурнем Прем'єр Яценюк: "в нашій країні таємно діють агенти ФСБ, які застосовують різні способи, щоб дестабілізувати ситуацію у країні. Щоб спровокувати заворушення серед народу..."? Отож...
Захриплий Показати IP 19 Липня 2014 05:22
Хто найголосніше кричить ? Тримайте злодія !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus