USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Одесити розгромили «Волиньбаскет»

20 Жовтня 2016 23:18
Баскетбольний клуб «Волиньбаскет» продовжують переслідувати виїзні поразки. У середу, 19 жовтня, лучани в аритмічній грі поступилися одеському ОБК «БІПА» з рахунком 78:59 (24:15, 17:14, 18:17, 19:13). Нагадаємо, у попередніх турах підопічні Дмитра Чайковського поступилися у Дніпрі та Запоріжжі.

Стартові хвилини матчу пройшли за рівної боротьби, лише ривок одеситів перед перервою дозволив їм завершити чверть зі комфортним рахунком – 24:15.

У другій 10-хвилинці команди грали обережніше і зосередилися на захисті, і як результат рахунок в періоді був відкритий тільки на третій хвилині. Надалі матч продовжився в тому ж ритмі з перевагою одеситів в 4-7 очок. І лише вкінці одесити зробили серйозну заявку на розгром «лицарів». На фоні помилок гостей активізувалися Клим Артамонов та Кеннет Фандербурк — 41:29.

І третю чверть команда Вадима Пудзирея почала дуже яскраво, провівши кілька хороших комбінацій, але продовження атакуючий порив «БІПИ» не отримав. Одесити допустили грубі помилки в обороні, втрачаючи м'яч у простих ситуаціях. Гості знову довели різницю до критичної для господарів, але знову-таки в заключні хвилини чверті «БІПА» зробила солідний ривок. Як результат 59:46 після трьох зіграних чвертей.

Четвертий період знову активніше розпочали одесити і впродовж всієї чверті тримали «Волиньбаскет» на безпечній відстані, а на останніх хвилинах і взагалі довели рахунок до майже розгромного – 78:59.

«Нам, як і минулого сезону, постійно потрібно боротися із втомою, ми граємо без пари. Я надіюся, що наші провали у грі в першу чергу пов’язані з втомою. У захисті повністю не справилися з Артемоновим і Фандербурком. Як і у минулих матчах мене повністю не влаштовує низька реалізація дальніх кидків», — розповів на післяматчевій прес-конференції головний тренер лучан Дмитро Чайковський.

«Хороша гра. Дякую вболівальникам за підтримку. Та були різні моменти. Ось перепади в грі тримають глядачів в інтризі, а для тренера — це великі переживання. Але помилки є помилки, потрібно працювати», — підсумував гру наставник одеситів Вадим Пудзирей.

Найбільш помітною на паркеті була зв’язка одеситів Артамонов-Фандербурк. Вони двоє створили майже половину усієї статистики команди (48 очок,15 результативних передач та 6 підбирань). У волинян найрезультативнішим став Олександр Фурс. В його активі — 17 очок.

Наступну гру в регулярному чемпіонаті лучани зіграють у Южному у п’ятницю, 21 жовтня, проти місцевого «Хіміка».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus