USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Олександр Усик побив колумбійського «Діаманта»

15 Грудня 2013 10:44
Український боксер Олександр Усик провів другий бій на професійному рингу.

У броварському «Терміналі» Сашко переміг колумбійського «Діаманта» Епіфаніо Мендозу, - повідомляє повідомляє Проспорт.ТСН.

Бій закінчився технічним нокаутом в четвертому раунді.

У другому і третьому раундах рефері відраховував нокдаун колумбійцю. А після потужної атаки Усика в середині четвертого раунду рефері прийняв рішення зупинити бій на користь українця. Нагадаємо, що у першому бою Усик переміг мексиканця Феліпе Ромеро.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Fight Показати IP 15 Грудня 2013 13:35
Усик бився навіть не за пояс і звання, а з слабким-підставним суперником, як і Клички останнім часом!:) А от про поразку і втрату поясу ще одним представником К-2 Сергія Федченко ніхто не пише!:) Кличко заборонив про поразки писати?:)
Сергій Показати IP 15 Грудня 2013 21:24
Усик переміг ,бо сильний дуже ,А писати ,що слабий суперник ,може тільки слабий на голову ,ВИЙДИ і попробуй ,УКРАЇНЦІ найсильніша нація світі!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus