USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Усик піднявся на друге місце в рейтингу WBO

21 Липня 2015 10:15
Олімпійський чемпіон з боксу, інтерконтинентальний чемпіон світу серед професіоналів за версією WBO Олександр Усик у новому липневому рейтингу організації піднявся на одну позицію.

Український важковаговик з третьої сходинки піднявся на другу. Відповідні результати оприлюднив офіційний сайт WBO.

Варто також зазначити, що до топ-15 рейтингу WBO увійшов і майбутній суперник Олександра Усика південноафриканець Джонні Мюллер.

З ним українець проведе бій29 серпня у київському Палаці спорту. В андеркарті його бою дебютує Денис Берінчик.

Для Усика це буде восьмий бій у професіоналах. Всі попередні Сашко завершував достроково. До слова, чемпіонами світу за версією WBO є суперважковаговик Володимир Кличко та Василь Ломаченко (вагова категорія до 57,15 кілограма).

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини писало, що Усик нокаутував «Російського Богатиря». Українець достроково переміг росіянина Андрія Князева і захистив титул Інтерконтинентального чемпіона у важкій вазі за версією WBO.

Також з'явилася інформація про те, що РФ може заборонити Усику в’їзд до Криму. Зазначимо, що домівка боксера – у Сімферополі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 21 Липня 2015 14:15
а для чого він живе на оккупованій території? нехай повертається в україну.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus