USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ольга Коробка пропустить Чемпіонат світу-2009

18 Листопада 2009 18:21
Травмований лідер жіночої збірної України з важкої атлетики Ольга Коробка розповіла, що після пошкодження бронзової призерки Пекіна Наталі Давидової у справі здобуття медалей чемпіонату світу нашій команді допоможе лише диво – інформують «Волинські новини».
«Це щось страшне! Для початку через травми не дозволили виступити мені, згодом чи не весь склад перехворів застудою, а от тепер через пошкодження не дозволили виступити на головному старті сезону і Наталії Давидовій. До того ж, не змогла вирішити проблем зі здоров’ям і чемпіонка Європи Наталія Троценко. Що й казати, за таких обставин на медалі годі й розраховувати. Залишається надія, що юні спортсменки з Юлією Калиною на чолі «вистрілять» і таки потраплять на п’єдестал.
Не знаю, що там у чоловічій команді, але тягар відповідальності за нагороди тепер лежить в основному на них. Жіноча команда поїде в Корею не найсильнішим своїм складом. Хвала Господу, що Чемпіонат світу буде неліцензійним.
Я вже приступила до тренувань. Травмоване коліно ще турбує, однак біль вже не такий різкий. З нового року планую взятися за штурм світових помостів, адже вже зараз потрібно думати про місце на Олімпійських іграх-2012. Маю надію, першим серйозним стартом для мене стане Чемпіонат Європи-2010».
Зазначимо, що делегація жіночої збірної України з важкої атлетики вирушає до Кореї у четвер, 19 листопада.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
alex Показати IP 19 Листопада 2009 07:33
Незай перемагає наша молодь. А в Коробочки можна було спрогнозувати травму колін, дуже великі наурузки. Вага 160-165 кг і ще вага штанги трішки більша. Їй потрібно скинути ваги хоча б 15-20 кг. А так вона ще молода і принесе Україні ще не одну медаль.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus