USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Перша гра Тимощука після повернення: було дуже складно

7 Липня 2013 10:00
Свій перший матч за пітерський «Зеніт» після повернення із мюнхенської «Баварії» провів вчора увечері, 6-ого липня, лучанин Анатолій Тимощук, - йдеться на сайті ФК «Зеніт».

Зауважимо, суперником росіян був донецький «Шахтар», у якому наш земляк також провів кілька років і став одним із кращих гравців у складі.

Футбольний матч пройшов в рамках товариського турніру, в якому беруть участь також київське «Динамо» та московський «Спартак».

Анатолій провів увесь матч у складі «Зеніта» і посприяв перемозі над донеччанами з рахунком 1:0. За дві хвилини до кінця гри гол забив Володимир Бистров.
Отже, «Шахтар» зайняв останнє місце в змаганнях, забивши у чотирьох іграх лише один гол.

Анатолій Тимощук прокоментував свою гру після повернення в «Заніт»: «Для мене гра була дуже складною. Але найголовнішим є те, що хочу працювати і допомагати команді. Будемо разом прагнути показувати максимальні результати».

Власне, турнір завершиться сьогодні грою «Динамо» - «Спартак». Киянам для перемоги на турнірі достатньо зіграти внічию.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
футболіст Показати IP 7 Липня 2013 11:20
Да, Тоха, то тобі не яя на лавці запасних чухати...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus