USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Під час змагань з легкої атлетики в Луцьку виграли смартфон, планшет і велосипед

24 Квітня 2016 20:10
Чимало приємних емоцій отримали глядачі Міжнародної легкоатлетичної матчевої зустрічі Україна-Білорусь-Туреччина на луцькому стадіоні «Авангард». Окрім приємних вражень, на щасливчиків чекало багато призів, не обійшлося й без кумедних випадків.

На вході у стадіон глядачі отримували флаєри, від яких відривали нижню частину з індивідуальним номером та кидали у лототрон.

Так, першому переможцеві дістався сучасний смартфон Lenovo.
Потому, після кожного нагородження спортсменів розіграш призів продовжувався.

Щасливчики виграли м’ячі, тенісні ракетки, гру дартс.
Один із найочікуваніших призів – велосипед. Його забрала учениця 5А класу ЗОШ № 21 Аліна.
«На ці змагання я прийшла з мамою, татом та меншим братом. Ми хотіли подивитися, бо це цікаво та красиво. Також вирішила взяти участь і в розіграші, кинули два флаєри. А перемога для мене стала величезною несподіванкою. Я дуже рада, що виграла велосипед. Емоції просто переповнюють», - ділиться враженнями лучанка.
Доволі кумедною вийшла ситуація, коли розігравали великий кошик ковбаси від ТМ Дмитрука. Лучанка Олеся вийшла на сцену зі змішаними почуттями. Як пояснила дівчина, на такий подарунок і не розраховувала. Ба більше того, трохи розгубилася, бо вона вегетаріанка.
Втім, у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини дівчина розповіла, що подарунок не пропаде, мовляв, її мама любить ковбасу.
Ще одним із топових призів був сучасний планшет. Переможця змогли знайти лише з третьої спроби, адже на перші два розіграші ніхто не відгукнувся. Емоції на трибунах зростали, адже кожен бачив себе власником гаджету.

Втім, удача посміхнулася лише одному – легкоатлету Андрію.
«Це був звичайний день, нічого особливого не очікував від нього. Я прийшов на змагання, довго чекав на них. От і переміг», - каже юнак.

Зауважимо, що Андрію 18 років, він сам легкоатлет і займається цим спортом вже 4-ий рік поспіль. Можливо саме тому, фортуна стала на його бік, як одного із любителів королеви спорту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus