USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Визначили кандидатів до складу збірної Волині з рукопашного бою

15 Квітня 2014 08:33
Святом прихильників спортивних єдиноборств став Всеукраїнський турнір з рукопашного бою «РУБІЖ 2014», який відбувся у Луцьку 12-13 квітня за участю 13 команд, що представляли Вінницьку, Волинську, Рівненську, Львівську, Хмельницьку, та Чернівецьку області. Про це повідомили у прес-службі ВРФРБ «РУБІЖ».

Серед півтораста учасників, що брали участь у змаганнях, були переможці та призери дитячо-юнацьких та дорослих чемпіонатів України, розрядники та майстри спорту з рукопашного бою, карате, боротьби дзюдо, самбо та кіокушинкай карате.

Організатор змагань-Волинська регіональна федерація рукопашного бою «РУБІЖ» за підтримки Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою забезпечила якісну підготовку спортивної бази для проведення змагань, зручне розміщення та повноцінне харчування учасників.

Змагання проходили у 5-ти вікових групах: серед спортсменів віком 10-11 років, 12-13 років, 14-15 років, 16-17 років, та понад 18 років за круговою системою. Переможцям деяких віко-вагових категорій приходилось провести 5-6 поєдинків, щоби довести свою першість.

Родзинкою турнірів, що організовує «РУБІЖ» є високоякісне суддівство, яке дозволяє перемогти найсильнішому, уникнути негативних вражень та спогадів в учасників, тренерів та представників команд.

Здорова конкуренція в роботі тренерів різних стилів та напрямків єдиноборств збільшила палітру яскравих двобоїв, задовольнила потреби численних глядачів, надала поштовху для подальшого залучення до занять спортом юнаків та молоді.

Переможцями в окремих категоріях стали представники спортивних організацій Волинської області: Юрій Грицьків (федерація Кіокушинкай карате), Роман Сорочук («Динамо»), Роман Безецний, Микола Вуй, Олексій Альберда, Антон Гаінський, Андрій Грицюк, Максим Торчинський, Сергій Сапіжук, Олександр Матюшик («Інсайт»), Михайло Ковальчук, Богдан Тарасюк, Богдан Ліщинський, Назар Пилипчук («Магістр»), Дмитро Щурук («Тайфун»), Дмитро Коваль, Віктор Козлюк, Ігор Сковородецький, Михайло Поліщук, Вадим Радюк («РУБІЖ»).

Вручення нагород призерам змагань відбувалось за участі Голови Волинської обласної державної адміністрації Григорія Пустовіта, який відмітив визначний внесок Волинської регіональної федерації рукопашного бою «РУБІЖ» у виховання молоді засобами фізичної культури та спорту, побажав учасникам та організаторам змагань нових вагомих здобутків.

Згідно з підсумками 14 традиційного турніру «РУБІЖ 2014» визначені кандидати до складу збірної команди Волинської області для участі у майбутніх змаганнях Всеукраїнського та міжнародного рівня.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus