USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Півзахисник «Волині» потрапив у символічну збірну 7 туру

6 Вересня 2019 10:13
Правого півзахисника «Волині» Дениса Кожанова після гри з «Кременцем» відзначили спортивні журналісти.

Зокрема, Sport Arena в співпраці зі знаменитою італійською компанією Wyscout назвала символічну збірну 7 туру Першої ліги сезону 2019/20. У ній опинився у гравець «Волині».

«Новачок Першої ліги, «Кремінь», зіткнувся з високим індивідуальним класом, швидкістю та футбольним інтелектом Кожанова. Наслідок – розгромна поразка, а всі три голи відбулися за безпосередньої участі Дениса. В першому випадку (на думку гостей, з-за лицьової лінії) Кожанов адресував м’яча під удар Горопевшеку. В другому – суперники зрізали м’яча у власні ворота після його подачі зі штрафного. В третьому – красивою перепасовкою з Цюпою Денис розрізав правий фланг кременчужан, немов консервну банку, що закінчилося точним ударом Пономаря», – коментує гру Дениса Кожанова Sport Arena.

Також до символічної збірної потрапили Артур Денчук (Авангард), Євген Єфремов (Оболонь-Бровар), Ілля Брюхов (Авангард), Ігор Курило (Агробізнес), Леандро (Рух), Максим Покотилюк (Оболонь-Бровар), Анатолій Нурієв (ФК Минай), Лукас (Металіст 1925), Вадим Яворський (Авангард), Юрій Климчук (Рух).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus