USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Повєткін і Хей ніколи не битимуться з Володимиром, - тренер Кличка

29 Липня 2010 16:28
Тренер Володимира Кличка Емануель Стюард сумнівається, що Повєткін і Хей погодяться на поєдинок з його підопічним: «краще ховатися під ліжком і чекати, поки ситуація не заспокоїться».
Про це інформує ТСН .
Тренер Кличка не вірить у поєдинки з Повєткіним і Хеєм. За його словами, Олександр Повєткін і Девід Хей ніколи не погодяться на поєдинок з чемпіоном світу в суперважкій вазі за версіями IBF/IBO/ WBO Володимиром Кличком.
«Сумніваюся, що Повєткін вийде на ринг з Володимиром. Сильні сумніви є і щодо Девіда Хея. Повірте, я добре подумав, перш ніж це сказати. Хей вміє лише базікати. Та й то він зараз замовк, бо розуміє, що словесна конфронтація з Кличко може призвести до бою на рингу. Тому він вважає за краще ховатися під ліжком і чекати, поки ситуація не заспокоїться», - цитує Стюарда BoxingScene.
Нагадаємо, Володимир Кличко домовився з нігерійським боксером Семюелем Пітером про проведення бою 11 вересня у Франкфурті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus