USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Президент нагородив волинських паралімпійців орденами

27 Березня 2010 14:10
Призери Паралімпіади у Ванкувері волиняни Юрій Костюк та Юлія Батенкова-Бауман відзначені високими державними нагородами.

Як зазначено в президентському указі «Про відзначення державними нагородами України спортсменів, тренерів та фахівців національної збірної команди України серед спортсменів-інвалідів на X зимових Паралімпійських іграх»:

- орденом «За заслуги» ІI ступеня нагороджено КОСТЮКА Юрія Ілліча – дворазового призера Паралімпійських ігор з лижних гонок і біатлону.

- орденом княгині Ольги II ступеня відзначено БАТЕНКОВУ-БАУМАН Юлію Вікторівну – багаторазову призерку Паралімпійських ігор з лижних гонок і біатлону.

Спортсмени отримали нагороди «за досягнення високих спортивних результатів на X зимових Паралімпійських іграх у Ванкувері (Канада), виявлені мужність, самовідданість і волю до перемоги, піднесення міжнародного авторитету України».

Зуважимо, що лучани Костюк та Баденкова привезли на Волинь шість олімпійських медалей Ванкувера. По дві вони вибороли в індивідуальних лижній та біатлонних гонках, а третю – «срібну» медаль - кожен із них виграв в естафетній гонці, - інформує «СіД» .
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus