USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Про відставку Демяненка футболісти знали раніше

24 Квітня 2013 11:27
Анатолій Демяненко попрощався з футболістами «Волині». Тепер командою керуватиме Анатолій Пісковець. Цю інформацію «Футбол News» підтвердили футболісти луцького клубу, - інформує Terrikon.com.

«Я не сильно здивований, тому що багато розмов велося на цю тему. Ми знали, що не за горами це може трапитися. У нас перед тренуванням було зібрання, на якому Анатолій Васильович побажав нам всім удачі, подякував за роботу. Ми взаємно побажали йому успіхів, теж його подякували. Розлучилися на мажорній ноті. Звичайно, ситуація неприємна, але між нами збереглися нормальні людські стосунки, - каже воротар «Волині» Максим Старцев.

«Хлопці, звичайно, трохи нервують. Будуть у нас зміни і в обстановці, і в тактиці команди. Але якісь зрушення потрібно було робити, оскільки ми довго не можемо виграти. Анатолій Пісковець - нормальний спеціаліст, я вважаю. Працював дві гри з ним - нічого поганого не можу сказати. Добре налаштовує на гру, хороший мотиватор, тому, думаю, все має вийти. Зміни завжди на краще, а в нашій ситуації - тим більше», - вважає футболіст лучан Сергій Литовченко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
FanatIK Показати IP 24 Квітня 2013 13:08
"Але якісь зрушення потрібно було робити, оскільки ми довго не можемо виграти... вважає футболіст лучан Сергій Литовченко." _____________________________ Так завжди кажуть гравці, які не грають і їм всерівно, вони тільки тренера звинувачують. Ну якщо цих "героїв" влаштовує грати без зарплати, тренуватися не зрозуміло де, на ігри поїздом добиратися ... то випускайте його на наступну гру, подивимося!:)
ф.к.в.л Показати IP 24 Квітня 2013 14:18
А шо тут такого поіздом іздити? Всі спортсмени іздять а футболісти прям небожителі. Так як грає ФК Волинь то треба електричкою возити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus