USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Проблеми «Волині» у відсутності дисципліни, а не грошей, - експерт

17 Червня 2013 14:31
Проблеми луцького ФК «Волинь» зовсім не у відсутності фінансування, а у відсутності дисципліни. Так вважає агент ФІФА Сефер Алібаєв.

Про це пише Український Футбол.

За словами експерта, не варто зважати на нарікання футболістів на відсутність фінансування, адже вони отримують мінімум 20000 доларів на місяць.

«Тобто проблеми «Волині» не у відсутності грошей, а у відсутності внутрішньокомандної дисципліни: для мене очевидно, що лучани розвалилися самовільно, бо так вирішили, а жоден наставник не зумів згуртувати їх», - вважає агент ФІФА.

На його думку, за останній сезон «Волинь» зіграла лише один достойний матч - проти «Дніпра».

«Натомість у всіх інших випадках, коли набирали очки, щастило або… виходило так, що в лучан та їхнього суперника ніби однакова кількість свистків за гру, проте в одному випадку свистіли у центрі поля, а в іншому - поблизу штрафного», - каже Алібаєв.

Також експерт вважає, що Віталій Кварцяний є ідеальним варіантом для ФК «Волинь», адже у них з’явиться дисципліна, натомість 13-е місце він і з таким складом без проблем посяде.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus