USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Результат волинянки потрапив у ТОП-рейтинг Євроатлетики

2 Квітня 2018 18:51
У заключні два дні березня в Новій Каховці Херсонської області відбулися Всеукраїнські змагання з метань пам’яті заслуженого тренера України Піскунова. Волинь на них представляла метальниця молота Ірина Климець. На змагання завітали і найсильніші представники збірної України, і логічно, що найвищі результати були показані в метанні молоту.

Отож, наша Ірина Климець відправила свій снаряд у переможній четвертій спробі на 72 метри 44 сантиметри. Це другий результат в європейському ТОП-листі. Конкуренцію їй нав’язала досвідчена Ірина Новожилова, її результат 69,35 м.

Взагалі, усі шість спроб Климець зробила за 70 метрів. Це чудова «кучність» результатів.

«Я була готова до такий спроб, судячи із результатів тренування. Тепер спокійно буду готуватися до домашнього луцького чемпіонату України, який відбудеться у липні. Наприкінці квітня спробую себе на міжнародних змаганнях у Бресті», - розповіла Ірина.

Отож, норматив для участі в чемпіонаті Європи з легкої атлетики Климець виконала і тепер їй необхідно завоювати 1-3 місця на змагання у Луцьку, аби підтвердити ліцензію на Берлін.


Ірина Климець у секторі чемпіонату України в Луцьку, червень 2016 року.

Юрій Конкевич, Нова Каховка
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Микола Показати IP 3 Квітня 2018 12:17
Це та що тренується в корчах?Може їй цього і треба,вона так і Олімпіаду виграє.Тьху-тьху...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus