USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Рубін» можуть покинути всі футболісти

27 Листопада 2009 13:51

Президент казанського «Рубіна» Олександр Гусєв зізнався, що його турбує можливий масовий вихід гравців з команди після закінчення сезону, – передає ТСН.
 «У нас практично вся основа має пропозиції з інших клубів. Поки – неофіційні. Рижиков, Шаронов, Сесар Навас, Ансальді, Калєшин, який взагалі поки у нас в оренді, Рязанцев, Нобоа, Сємак...», - сказав Гусєв.
«Навіть наших «дідів», Шаронова з Сємаком, у кілька клубів запрошують, – розповів Гусєв. – Я вже не кажу про Домінгеса і Караденіза. Про останній мріють турки, про першого – і іспанці, і відразу декілька італійських клубів. Втім, всі поки цікавляться через агентів. Напряму виходів на «Рубін» не було – заявив президент ФК.
Ми цього дуже боїмося. Команди може не стати як такої. Тому сьогодні працюємо з гравцями, їх агентами, сім\'ями – дружинами, батьками. Працюємо для того, щоб всі – підкреслюю, всі – залишилися в «Рубіні». У тому числі і з тими, хто сьогодні не в основному складі, – скажімо, з Баляйкіним, що став одним з лідерів молодіжної збірної. Квірквелія, який пробув у лазареті ледве не весь цей сезон, і Горбанцом, що добре почав сезон, але зараз твердо сів на лавку.
Що ж до основних гравців, то з усіма будемо переглядати контракти, враховувати всі побажання. Ніщо не тримає тільки Домінгеса і Рязанцева, які стануть у міжсезоння вільними агентами», - підсумував Гусєв.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
seal Показати IP 28 Листопада 2009 00:13
А чого ж він хотів. Якщо головний тренер команди Курбан Бердиєв заявляє, що гравцям команди кілька місяців не виплачують зарплати. Тут футболістів ніякі контракти з "Рубіном" не втримають, якщо до них надійдуть цікаві пропозиції з європейських клубів.
alex Показати IP 28 Листопада 2009 20:55
Шкода буде Рубіна. За останні роки наробив шороху в російському футболі. Команда, як кістка в горлі, для московських супер клубів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus