USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Савіч у «Волині» - заради повернення в Македонію

3 Лютого 2012 12:23
Македонець Душан Савіч – фактично у складі луцької «Волині». Мовляв, з клубом вже домовилися. Однак, офіційно все затвердиться лише за декілька днів.

Про це інформує ФК «Волинь».

«Те, що з клубом ми вже про все домовилися, - це правда. А от офіційно підпишемо контракт тільки через кілька днів», - пояснив футболіст.

Щодо українського чемпіонату, то Савіч зауважив: «Партнери по збірній мені багато чого розповідали, та й українські клуби в Європі - на слуху. Якщо говорити відверто, то мені не терпиться дебютувати в українській Прем'єр-лізі».

Однак, поряд з тим, бомбардир зазначив, що однією з головних причин переходу до «Волині» є можливість повернення до національної збірної.

«Сподіваюся, що у складі «Волині» зумію зарекомендувати себе і перед головним тренером збірної Македонії», - наголосив він.

Нагадаємо, уже сьогодні, 3 лютого, лучани проведуть відразу два спаринги.

О 14.00 «Волинь» зустрінеться з молдовським клубом «Мілсамі-Урсідос» (Оргіїв). Наразі команда посідає п’яту сходинку у місцевій Національній дивізії.

Зауважимо, що нещодавно клуб очолив кращий бомбардир збірної Молдови за усю історію – Сергій Клєщенко.

А о 17.00 на волинян очікує матч з чемпіоном Австрії – «Штурмом» (Грац). Попередньо гра була запланована на 4 лютого.

Також, зважаючи на запити вболівальників, зауважимо, нападник Майкон Олівейра, який останні дні працював за індивідуальним графіком, повертається до тренувань в основній групі.

А от захисник Ванче Шиков й досі відновлюється після травми і найближчим часом продовжить індивідуально роботу.

Загалом команда працює у звичному режимі, тим паче, що погодні умови в Белеку сприяють нормальному перебігу тренувального процесу – денна температура повітря коливається від 0 до 10°С.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus