USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Серед спортсменів із особливими потребами визначили кращих

22 Липня 2013 15:00
П’ятий рік поспіль у Горохові відбувається спортивний фестиваль серед людей із особливими потребами «Повір у себе». Цього молоді люди змагалися у кількох видах спорту: дартсі, слаломі на візках, бігу, стрільбі та шашках, - пише «Слово Волині».

Цьогоріч на стадіон «Колос» вийшли команди: «ІнваВолинь-нова» і «Джерело життя» з Луцька, клуб «Довіра» з селища Маневичі, «Володимирські витязі» з Волидимир-Волинського, громадська організація «Довіра» з Нововолинська.

Згідно з підсумками змагань, перемогу здобули: у дартсі - Наталія Шишолік (селище Маневичі) і Павло Бондарчук (Горохів), у слаломі на візках - Наталія Шишолік (Маневичі) та Михайло Новосад (Луцьк), бігу - Павло Тріля (Володимир-Волинський) та Ірина Малюга (Луцьк), стрільбі - Жанна Борщ (Горохів), шашках - Валентина та Івана Міньковська (Нововолинськ).

Зі слів організаторів змагань, переможці отримали кубки і медалі, які їм вручив головний суддя Леонід Прик. Президент благодійної місії «Сонце любові» Ольга Дубінська подарувала друзям сувеніри, виготовлені умільцями організації, яку вона представляє.

Родзинкою фестивалю «Повір у себе» визнали вироби з лози Валентини Міньковської з Нововолинська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus