USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Шахтар», програвавши два голи, врятував «мертвий» матч з «Динамо» у Лізі чемпіонів

7 Листопада 2019 00:00
Швидко відкривши рахунок у матчі з загребським «Динамо», донецький «Шахтар» пропустив тричі. Однак «гірники» зуміли зібратися та фантастичним чином відіграти два голи – 3:3.

Четвертий матч групового етапу Ліги чемпіонів відбувся 6 листопада у хорватському Загребі.

Донецький «Шахтар» ускладнив собі життя, зігравши внічию проти загребського «Динамо» на домашньому полі, відтак у команд було по 4 очки, однак динамівці обходили «гірників» за додатковими показниками. Тож сьогодні задля подальшої боротьби за вихід у плей-офф донеччанам потрібна була лише перемога.

Вже на 13 хвилині «Шахтар» вийшов вперед: Мораес отримав м’яч на правому фланзі та прострілив на Алана Патріка, який в один дотик відкрив рахунок у матчі – 0:1.

Проте перевага у «Шахтаря» була недовго – на 25 хвилині Катрен навісив з правого флангу на Петковича, а той, продавивши Степаненка з Кривцовим, головою поцілив у сітку воріт Пятова – 1:1.

Відтак, на перерву команди пішли з нічийним рахунком. В другій половині зустрічі команди обмінювалися небезпечними моментами, але м’яч вперто не хотів залітати у ворота.

Відзначимо, що трішки більше, як за 15 хвилин основного часу загребське «Динамо» залишилося у меншості – Моро покинув поле, отримавши другу жовту за фол проти Мораеса. Але команди вирішили повторювати дії одна одної, відтак другу жовту у донеччан отримав Марлос, зрівнявши склади.

А на 83 хвилині донеччани пропустили – Іванушиц пройшов по центральній зоні та поклав м’яч у дальній кут, вивівши «Динамо» вперед – 2:1. Через шість хвилин «Динамо» збільшило свою перевагу – гол в активі Адемі, який, скориставшись помилкою Пятова, замкнув простріл партнера – 3:1.

Вже в додатковий час «гірники» відіграли один мяч – Коваленко навісив на кут Мораесу, який поцілив у самісінький кут – 3:2.

А на останніх секундах додаткового часу голкіпер Андрій Пятов побіг рятувати матч до чужої штрафної, і хорвати сфолили на ньому, відтак арбітр призначив пенальті, яке реалізував Тете.

Відтак, «Шахтар» врятував цей матч, залишивши шанс на потрапляння до плей-офф Ліги чемпіонів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Віталій Показати IP 7 Листопада 2019 01:14
Для тебе Шахтар зелені поля, хто знає гімн зрозуміє.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus