USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Шарпар і Кобахідзе – у збірних 16 туру

1 Грудня 2015 14:54
Футбольні ЗМІ підсумовують 16 тур Ліги Парі-Матч. Після рекордної перемоги «Волині» над «Металургом» у символічні збірні не могли не потрапити «хрестоносці».

Портал football.ua запросив у свій перелік кращих в турі В’ячеслава Шарпара та Александра Кобахідзе, - повідомляє клубна прес-служба.

«Хет-трик опорного півзахисника – це завжди подія», - обгрунтовує свій виклик Шарпара сайт. – «Нехай і суперник був не того рівня, і Шарпар мав можливість багато часу проводити на половині поля запоіжців».

Стосовно Кобахідзе, то сайт пояснює його присутність в збірній туру ефективність флангового хавбека «Волині». «Сандро віддав дві гольові передачі і двічі забив. Хоч і на фоні слабкого суперника», - відзначили у football.ua.

UA-Футбол закликав під прапори своєї символічної збірної В’ячеслава Шарпара.

«Гра забувається - рахунок залишається. Відповідно до цієї старої істини колись Шарпар буде згадувати свій перший в УПЛ хетт-трик з позитивними емоціями. Але відразу після матчу з розібраним «Металургом» В'ячеслав зовсім не випромінював радості. Перевага лучан була тотальною. Однак голи Шарпара все ж були дуже симпатичними і трудовими. Крім того, гольова передача на рахунку 11-го номера «хрестоносців» і загальний внесок в історичну перемогу у В'ячеслава один з найцінніших», - вважають журналісти UA-Футбол.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus