USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Що завадило волинянам перемогти львівський «Опір»

22 Вересня 2015 08:25
Матчі другого туру першої ліги ДЮФЛ України відбулися днями в селі Пустомити Львівської області. Юнаки з ФЦ «Ковель-Волинь» зіграли свій перший виїзний матч проти ФК «Опір» (Львів).

Спочатку на поле вийшли хлопці 1999-2000 років народження (U-17). Склад ковельчан на матч був таким: 1.Сельвашук, 2.Ткачук Михайло, 3.Ткачук Максим, 4.Агєєв (к), 5.Іськов, 6.Вакулюк, 7.Карпук, 8.Романюк, 9.Мороз, 10.Кубай, 11.Тесляр.

Футболісти ФЦ «Ковель-Волинь» з перших хвилин захопили ініціативу, і вже в першому таймі повинні були відкривати рахунок. У другій половині зустрічі ковельчани продовжили домінувати. Особливо на полі виділявся волинянин Дмитро Романюк. Після декількох незрозумілих рішень головний суддя матчу на останній хвилині призначив у ворота ковельчан дуже суперечливий пенальті. Таке рішення викликало обурення вболівальників гостей, яких прибуло набагато більше, аніж місцевих любителів дитячо-юнацького футболу. Після голу у ворота ФЦ «Ковель-Волинь» гра фактично завершилася, адже арбітр повністю перестав контролювати хід поєдинку. Це скінчилося двома вилученнями – по одному в складі обох суперників.

Інший матч розпочався о 14 годині. Між собою змагалися юнаки 2001-2002 років народження (U-15). Склад ФЦ «Ковель-Волинь»: 1.Сухий, 2.Валігура(к), 3.Журавський, 4.Лисюк, 5.Дулиш, 6.Кочерещук, 7.Федчук, 8.Старушик, 9.Приступа, 10.Кухта, 11.Залібський.

Поєдинок видався набагато спокійнішим від попереднього. Ковельчани володіли перевагою, але як і суперник особливо небезпечних моментів не створили. Гра йшла до закономірної нічиї, хоча юні футболісти ФЦ «Ковель-Волинь» до останньої хвилини бігли вперед, сподіваючись додому привезти перемогу. На жаль, на п’ятій доданій хвилині, кинувши всі сили вперед, ковельчани пропустили прикрий м’яч. Одразу після цього суддя дав фінальний свисток.

Після згаданих поєдинків тренери ковельчан негативно відгукувалися про футбольну арену, на якій їхнім дітям довелося грати. З їх слів, домашнє поле «Опора» - вкрай низької якості, належним чином не викошене, а сітки на воротах - з дірками.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Артур Показати IP 22 Вересня 2015 10:26
Як каже моя баба: х****вому танцору яйця мішають.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus