USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Що відчувають лідери української збірної під час гри з «Волинню»

22 Листопада 2013 13:34
Екс-наставник сімферопольської «Таврії», футбольний експерт Олег Федорчук прокоментував Gazeta.ua поразку збірної України від Франції у другому матчі плей-офф раунду ЧС-2014.

Щодо перспектив нинішнього складу збірної Фоменко зауважив: «Все тільки починається. Цій команді є куди рости, і у неї є всі шанси вийти на чемпіонат Європи 2016 року і добре себе там показати. Ближче до Євро напевно підтягнуться ще гравці, які зможуть скласти конкуренцію тим, хто є зараз. Це - початок нової збірної».
«Разом з тим, лідерам - тим самим Ярмоленку, Коноплянці, Хачеріді - необхідно перебиратися в топ-чемпіонати Європи, щоб вони росли. Для збірної зокрема. Те напруження, яке відчувають ті самі Варан з Бензема в «Реалі», не порівняти з тим, що відчуває Ярмоленко в грі, наприклад, із «Волинню» або з «Ворсклою». Якщо не рахувати Тимощука, то наша збірна - єдина в Європі, в якій не грають легіонери, що виступають за кордоном», - резюмував тренер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Народна Довіра Показати IP 22 Листопада 2013 15:21
100 % прав

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus