USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Болдуїн повертається до зйомок фільму, під час якого він вбив операторку-українку

20 Квітня 2023 22:10
Актор і продюсер Алек Болдуїн повертається до зйомок фільму «Іржа», на знімальному майданчику якого він випадково вбив операторку українського походження Галину Гатчінс.

У проєкт повертається і поранений режисер Джоел Соуз. Зараз він добре почувається, передає CNN.

Болдуїна сфотографували під час прощання з його дружиною Гіларією та донькою біля їхнього помешкання у Нью-Йорку. Після цього він вилетів до штату Монтана, на зйомки «Іржі».

Невідомо, хто обійме посаду загиблої Гатчінс.

Американському актору Алеку Болдуїну 31 січня офіційно висунули обвинувачення у ненавмисному вбивстві української операторки Галини Гатчінс. Нагадаємо, трагедія сталася під час зйомок вестерну «Іржа» у 2021 році.

Обвинувачення висунули також і зброярці Ханні Гутьєррес-Рід, яка працювала на знімальному майданчику.

Її та Болдуїна звинувачують у нехтуванні технікою безпеки, яке призвело до того, що постріл із револьвера вбив операторку Гатчінз.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus