USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Шиба вболіватиме за Росію

5 Червня 2008 00:36

Як повідомляє репортер «Волинських новин», міський голова Луцька Богдан Шиба заради Анатолія Тимощука вболіватиме за санкт-петербурзький «Зеніт» у фіналі Суперкубка УЄФА. Про це пан Шиба розповів у коментарі.
Міський голова високо оцінює «шанси Анатолія Тимощука привезти до Луцька всі можливі футбольні нагороди, бо в нього є до того бажання і талант. Він заслужив їх тим, що завжди гідно представляє наше місто й Україну». «Це один із небагатьох футболістів, який розмовляє українською мовою, який не встидається говорити, що він із Луцька», - зазначив Богдан Шиба.
На запитання, чи вболіватиме він за російський клуб у фіналі Суперкубка, пан Шиба відповів ствердно. «Заради Тимощука - буду», - додав міський голова Луцька.
Довідково:
29 серпня на стадіоні «Луї ІІ» у Монако пітерський «Зеніт» поміряється силами з «Манчестер Юнайтед» за Суперкубок УЄФА. Анатолій Тимощук під час прес-конференції 4 червня заявив, що в разі перемоги привезе до Луцька ще й Суперкубок УЄФА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus