USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Слабка стать проігнорувала чемпіонат Волині з важкої атлетики

29 Вересня 2009 15:39
На чемпіонаті області з важкої атлетики серед юнаків та дівчат 1994 року народження і молодших, що відбувся в Луцьку у спорткомплексі ФСТ «Колос», фактично виступали тільки юнаки. Про це 29 вересня повідомляють «Волинські Новини».
Участь у змаганнях узяли 43 юні штангісти, які входили до шести команд. Три команди представляли одне місто – Луцьк, але різні спорттовариства - «Динамо», «Спартак» і «Колос»; інші три – дитячо-юнацькі спортивні школи Луцького, Маневицького та Старовижівського районів. Утім, нагороди чемпіонату розігрувались тільки в особистій першості.
Чемпіонами області стали: у ваговій категорії 41 кілограм – Павло Дричик (Стара Вижівка), 45 кілограмів – Дмитро Шевчук (Луцьк, «Колос»), 50 кілограмів – Владислав Шафарчук (Стара Вижівка), 56 кілограмів – Назар Євсюткін, 69 кілограмів – Вадим Супоровський, 77 кілограмів – Ігор Вітковський, понад 77 кілограмів – Микола Сірик (усі четверо – Луцьк, «Колос»).
Як повідомили «ВН» в управлінні у справах сім\'ї, молоді та спорту Волинської ОДА, найкращі юні важкоатлети у складі збірної команди області візьмуть участь у чемпіонаті України, який відбудеться 20-24 жовтня в місті Кременчуці (що на Полтавщині).
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus