USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Сьогодні «Волинь» зіграє з ФК «Інгулець»

23 Вересня 2018 13:31
Сьогодні, 23 вересня, відбудеться матч 10 туру Першої ліги Чемпіонату України «Волинь» – «Інгулець».

Про це повідомляється на сайті ФК «Волинь».

Після невеличкого потрясіння наприкінці серпня, коли «Волинь» важко пережила здвоєний виїзд та двічі поспіль програла у чемпіонаті, доля піднесла нашій команді ще один «сюрприз». Тепер підопічним Андрія Тлумака доведеться зіграти з традиційно незручним та амбіційним «Інгульцем», а уже за три дні вдруге у сезону вийти на виїзний поєдинок проти лідера Першої ліги «Дніпра-1» – щоправда, тепер – у рамках Кубка України.

Найголовніше те, що «Волинь» нарешті повернулася до хороших результатів. Матч проти «Балкан» вийшов гольовим, не безпомилковим, однак протягом нього не залишало відчуття звичної на початку сезону переваги нашої команди над суперником. Денис Кожанов знову продемонстрував свої лідерські якості, взявши участь в усіх чотирьох голах «Волині» в тому поєдинку та ставши героєм туру за версією ПФЛ, а тренерський штаб – пересвідчився у кадровій гнучкості власного складу (у порівнянні з матчем проти «Оболоні Бровара» на поле зі старту вийшло п’ятеро нових футболістів). Тішить і гольове повернення найкращого бомбардира весняної частини чемпіонату в нашому складі – Андрія Яковлєва. Словом, до чергового матчу «Волинь» підходить у піднесеному настрої.

Те ж саме можна сказати і про «Інгулець». Команда із Петрового після дуже амбіційного попереднього сезону не зовсім упевнено почала новий чемпіонат – одне очко у трьох поєдинках. Утім, далі команда Сергія Лавриненка набрала хороший хід – п’ять перемог із сенсаційною «перервою» у Кропивницькому проти «Зірки» вивели за підсумками дев’яти турів господарів майбутньої гри у п’ятірку найкращих команд чемпіонату. Найкращий бомбардир Першої ліги минулого сезону Олександр Акименко «згадав», як забивати (нагадаємо, що єдині два голи «Інгульця» у ворота «Волині» забивав якраз він), а у Волочиську команда зуміла вирвати «вікторію» у фактично нічийному поєдинку – 2:1.

Чемпіонат вступає у фазу, коли початкові амбіції команди волітимуть підтверджувати потрібними результатами. Тож і для «Волині» важливо якнайкраще провести поєдинок у Петровому для подальшої боротьби за свою мету. А те, що стадіон «Інгулець» не такий вже й неприступний, ще на початку сезону довели «Авангард» та «Прикарпаття». Тому підопічні Андрія Тлумака мають всі шанси у звітному турі розраховувати на максимальний результат.

VERSUS

Історія взаємовідносин «Волині» проти молодого «Інгульця» не надто глибока. Уперше команди зустрілися між собою ще на початку сезону 2015-2016 у рамках Кубка України. Тоді «Хрестоносці» на правах фаворита пари з елітного дивізіону перемогли з рахунком 2:0 на виїзді. А от у попередньому сезоні вже якраз «Інгулець» боровся за підвищення у класі, тоді як «Волинь» – за право залишитися у Першій лізі. Жодну з двох рівних ігор проти «Інгульця» нам виграти не вдалося – удома була бойова нічия (1:1), а на виїзді наприкінці чемпіонату – прикра мінімальна поразка (0:1).

СЛОВА

Андрій Тлумак, головний тренер ФК «Волинь»: «Психологія відійграє дуже важливу роль. Ті гравці, які у нас є, не стали слабшими після тих ігор, які ми виграли. Просто, можливо, десь пішло якесь самозаспокоєння. Але це людський фактор і ми від нього нікуди не подінемося. Просто, можливо, наша проблема була в тому, що ми десь невчасно зреагували на ті моменти, можливо, потрібно було зробити якусь встряску. Однак – слава Богу, що ми вийшли з цього і будемо рухатися вперед».

Євген Запорожець, гравець ФК «Інгулець»: «У Луцьку дуже хороша команда. Досвідчені футболісти, серед числа яких і чемпіони Першої ліги (той же Денис Кожанов), і ті гравці, які прийшли з Прем’єр-ліги (Сімінін, Неплях, Горопевшек, інші…). Варто очікувати хорошу, змістовну гру. Тим більше, граємо вдома, не маємо права програвати або демонструвати погану гру перед власними уболівальниками».

АРБІТРИ

Головним суддею майбутньої гри буде киянин Владислав Дорош. Минулого сезону він уже обслуговував три гри «Волині», і усі вони були домашніми. У двох із них наша команда святкувала перемоги – 2:0 над «Полтавою» та 1:0 над «Нафтовиком-Укрнафтою», а у останньому – програла «Миколаєву» (0:1). Допомагатимуть головному арбітру асистенти – Олександр Марчик (Київ) та Денис Романов (Дніпро). Резервний арбітр – Денис Федан (Олександрія). Спостерігач арбітражу – Павло Брюхов (Кременчук).

ВІЗИТІВКА

Суперник – «Інгулець» (Петрове).

Рік заснування: 2013

Кольори клубу:червоно-жовті

Офіційний сайт клубу: http://ingulec.com/

Головний тренер: Сергій Лавриненко

Місце у турнірній таблиці після 9 туру:5 (9 матчів, 5 перемог, 1 нічия, 3 поразки, різниця голів 12:10, 16 очок)

Гра пройде у Петровому (Кіровоградська область) на стадіоні «Інгулець». Початок – 17:00. Пряма трансляція матчу – телеканал «Аверс».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus