USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сьомін мріє про фінал Ліги Європи зі «Спартаком»

29 Березня 2011 15:52
Керманич київського "Динамо" Юрій Сьомін зізнався, що мріє зіграти з московським "Спартаком" у фіналі Ліги Європи.

Про це повідомив Проспорт .

- У Лізі Європи вас супроводжує успіх. Позаду "Манчестер Сіті", названий вами найсильнішим учасником Ліги Європи, а попереду - скромна "Брага".
- Назвав "Манчестер Сіті" найсильнішим після того, як вивчив склад учасників і подивився серію матчів з їх участю. Крім того, у букмекерів "Манчестер Сіті" був першим фаворитом.

От називати "Брагу" скромною я б не радив. Я вивчив цю команду ще до жеребкування і був вражений, як вона додала за рік. Підсумками жеребкування не зрадів. Ну а хто насправді найсильніший - дізнаємося за результатом фінального матчу.

- Ви там будете?
- Вже звик, що мене підштовхують до гучних заяв. Але робити їх не збираюся. Мій принцип: просуваємося від гри до гри. Звичайно, хочеться бути в фіналі.

- Разом з ким?
- Зі "Спартаком", звичайно! Я мрію про такий фінал. От би збулося!

Нагадаємо, що перший матч у протистоянні "Динамо" - "Спортинг Брага" відбудеться 7 квітня у Києві. Гра-відповідь за тиждень у Бразі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus