USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Сотні патріотів-велосипедистів промчали Луцьком

23 Серпня 2015 12:24
Велелюдний велопробіг вулицями Луцька під назвою «Колесо здоров’я» розпочався на центральному проспекті міста. Сюди з’їхались не лише велолюбителі міста, але й гості із сусідніх областей – Рівненської, Львівської, Тернопільської та Хмельницької.

Спортивне дійство приурочили до Дня міста та Дня Державного Прапора України.

Сотні учасників почати з’їжджатись на головний проспект міста ще задовго до старту. Зауважимо, що чи не кожен байк був прикрашений українською символікою, а чимало учасників заїзду вирішили одягнути вишиванки.

Після офіціозу та урочистостей розпочались, власне, приготування до старту. Першими мірялись силами учасники з ураженнями опорно-рухового апарату на інвалідних візках. У рамках змагань їм потрібно було на швидкість проїхати дистанцію від головного корпусу Східноєвропейського національного університету до повороту на вулицю Шопена і назад.
Після чого стартували перегони на хендбайках. Це спеціальні транспортні засоби, які дозволяють людям з обмеженими можливостями відчути свободу пересування навіть на бездоріжжі. Він приводиться в рух силою рук за допомогою ланцюгової передачі на колеса.
Після чого на стартову лінію вишикувались лучани та гості міста на велосипедах. Очолив колону волонтер, боєць 51 бригади Олександр Кравченко.
Разом з ними рухались луцькі спортсмени-велосипедисти, а за ними – всі ті, хто вирішив долучитись до святкового дійства.

Декількасот учасників промчали проспектом Волі, Київським майданом, вулицями Дубнівською та Авторемонтною, Рівненською, Шопена, проспектом Василя Мойсея, вулицею Винниченка, та фінішували на місці старту – поблизу головного корпусу Східноєвропейського національного університету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
пішохід Показати IP 23 Серпня 2015 14:45
а якщо немаю ровера, то я не патріот?)
Тато до пішохід Показати IP 23 Серпня 2015 15:30
Дурак.
пішохід до Тато Показати IP 23 Серпня 2015 17:19
сам такий. питання до заголовку
Добрий дядя до пішохід Показати IP 23 Серпня 2015 17:51
Малий, скажи свему тату, що цей чужий тато тебе обіжа. І він йому зробе больно.
пішохід до Добрий дядя Показати IP 23 Серпня 2015 22:24
запитай своєї тьоті про іншого дядю. І вона тобі зробе больно.
Сергій Показати IP 23 Серпня 2015 15:46
Вітаю всіх лучан та гостей міста з Днем Прапора та Днем міста!!! Слава Україні!
Назар Показати IP 23 Серпня 2015 18:36
Всьо. Кидаю курити і на вєлік!
Організатор Показати IP 23 Серпня 2015 23:26
Дякую всім, хто взяв участь у велопробігу. Головне не рекорд, а патріотизм і віра у наше майбутнє, а також показати всім. що ми українці, що любимо і шануємо наше місто і нашу державу
Кріс Показати IP 25 Серпня 2015 08:46
Погана організація

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus