USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Спортсмен із Ковеля - у списку топових перемог осені

10 Листопада 2015 08:00
Зимовий сезон вже розпочався, тому літні види спорту потихеньку переходять якщо не у відпустку, то в закриті приміщення. І поки до міжнародних стартів точать ковзани наші фігуристи і хокеїсти, біатлоністи пристрілюються, а лижники чекають на сніг, представники літніх видів наостанок порадували справжнім осіннім "урожаєм" золотих медалей.

ТСН Проспорт традиційно знайомить усіх з юними спортивними даруваннями, які своїми перемогами заявляють про українців на весь світ. Тож, цього разу підбили підсумки перших осінніх місяців та обрали п’ять кращих перемог цього періоду.

Серед кращих спортсменів і каноіст з Ковеля Богдан Чабан, який у дуеті з Бориславом Бизою на юніорсько-молодіжному чемпіонаті Європи оформили золотий хет-трик. Спочатку дует виборов медаль вищої проби на дистанції 1000 метрів, після чого в один день спортсмени з Южного і Ковеля виграли два золота — двійці на 500 метрів, а потім в четвірці на цю ж відстань.

ЧИТАТИ ЩЕ: ВОЛИНЯНИН БОГДАН ЧАБАН СТАВ ТРИРАЗОВИМ ЧЕМПІОНОМ ЄВРОПИ



Також кращими перемогами осені назвали золотий виступ українського тріо-стрільців на європейській юнацькій лізі Павло Коростильов, Поліна Конарєва і Богдан Кириленко, чемпіонство світу у марафоні у веслуванні Людмили Бабак, та «золото» восьмирічної шахістки Вероніки Веремюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus