USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Спортсмени з Мар'янівки отримали нову форму та м'ячі

17 Березня 2018 19:16
Голова фракції УКРОП у Волинській обласній раді, радник голови облради Вячеслав Рубльов зустрівся із жителями селища Мар’янівка Горохівського району для спільного вирішення низки важливих питань громади.

Крім того, під час зустрічі відбулася презентація проекту від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», в рамках якого юні спортсмени громадської організації «Спортивний клуб «Горохів-Юніор» отримали нові спортивні костюми та футбольні м‘ячі. Ініціатором звернення був тренер футболістів Віталій Герасимчук, майстер спорту України міжнародного класу, інформує прес-служба волинського УКРОПу.

«Діти проявляють неабиякі спортивні здібності, займають призові місця на змаганнях та турнірах, слугують зразком для наслідування і водночас не мають нормальної спортивної форми. Вирішити цю проблему самотужки нам не вдалося, тому й звернулися за підтримкою до фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», – розповів Віталій Герасимчук.

На умовах співфінансування футболістам вдалося придбати спортивні костюми для двох команд: «Юніор» Мар’янівка» та «Горохів Юніор». Також під час зустрічі із депутатом місцеві мешканці порушили проблеми школи селища Мар‘янівка.

«Дошки у навчальних класах не відповідають жодним вимогам, вони давно стерлися, дітям складно на них писати. Я сподіваюся, що нам також вдасться втілити спільний проект із фондом Ігоря Палиці «Тільки разом», – зазначила директор школи Ольга Осоховська.

Вячеслав Рубльов наголосив, що успіх проекту залежить від активності громади та її прагнення змінити своє життя на краще.

«Проекти, які втілюються в життя залежать насамперед від вас – усіх тих людей, які хочуть працювати і змінювати свою громаду. Щодо проектів, втілених у вашому селі, то важливо, що вони сприяють розвитку дітей. Ігор Палиця вболіває за популяризацію спорту, підтримує обдарованих спортсменів, адже майбутнє за здоровою, сильною та витривалою молоддю», – зазначив Вячеслав Рубльов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus