USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Стадіон «Авангард» визнали «неблагополучним»

18 Червня 2010 12:44
У Будинку футболу в Києві відбулося чергове засідання Виконавчого комітету ФФУ – луцький стадіон «Авангард»визнали одним із неблагополучних у вітчизняному професіональному футболі.

Про це пише «СіД».

Голова атестаційного комітету ФФУ Сергій Стороженко розповів про ситуацію із підготовкою стадіонів клубів української прем`єр-ліги до нового сезону.

«Ми підготували реєстри арен, на яких дозволено проводити матчі прем`єр-ліги. Серед неблагополучних такі арени: луцький стадіон «Авангард», УТК імені Баннікова, львівська «Україна», луганський «Авангард», «Колос» у Бориспілі, «Кримтеплиця». Особливі побоювання викликає «Україна», яка незабаром має прийняти матчі Ліги Європи», - каже Стороженко.

Нагадаємо також, що навколо луцької арени триває конфлікт між мерією Луцька та ФК «Волинь» стосовно укладання договору оренди стадіону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Віктор Показати IP 18 Червня 2010 12:51
Ну саме цього і слід було очікувати... Визнали "неблагополучним" щоб подешевше урвати в оренду

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus