USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Стадіон «Авангард» перейде у власність громади Луцька. Перспектива – стати легкоатлетичною столицею України

1 Вересня 2022 09:32
Депутати Луцької міської ради надали згоду на безоплатне прийняття стадіону «Авангард» з комплексом споруд у власність Луцької міської територіальної громади.

Рішення ухвалили під час сесії 31 серпня.

Міський голова Ігор Поліщук наголосив на важливості такого кроку, адже перебування стадіону в комунальній власності дає можливість залучати для його реконструкції та подальшого розвитку кошти міжнародних організацій та державного бюджету. А це – формування позитивного іміджу міста, інвестиції в економіку громади і її розвиток.

До того ж, Федерація з легкої атлетики України зверталася до міського голови з цього приводу. У ФЛАУ наголошують, що Луцьк має шанси стати легкоатлетичною столицею України, бо й у минулі роки «Авангард» неодноразово приймав всеукраїнські та міжнародні першості з цього виду спорту.

Читати ще: Власники стадіону «Авангард» готові безплатно передати його у власність міста Луцька

За словами міського голови, у планах – створення комунального підприємства. Адже стадіон – це цілий комплекс господарських споруд, який займає велику земельну ділянку, що потребує догляду.

"Попередньо мав зустріч з віце-президентом Федерацією легкої атлетики України Володимиром Рудюком. Навесні до нас завітає голова Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій (IAAF) Себастьян Коу, він зацікавлений, аби в нашому місті відбувся чемпіонат Європи з легкої атлетики та інші змагання європейського рівня", – наголосив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus