USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Сталь» не розплавили. Аналіз останнього матчу «Волині»

10 Серпня 2016 17:46
Кадровий склад «Волині» у матчі 3-го туру в Дніпрі проти «Сталі» особливо не змінився – групу досвідчених футболістів довелося розбавляти молоддю. Лучани не могли сподіватися на Логінова, Хомченка, Неділька й Діденка. Повернувся у склад тільки Андрій Богданов.

Початок матчу був би ідеальним, якби «Волинь» перетворила тиск на ворота Паньківа на гол. Особливо гарний момент мав Деда після скидки головою від Петрова.

Натомість забили саме господарі. Класно виконав штрафний голландець Бой Деул. Він із 26 метрів чітко та сильно перекинув стінку і влучив у верхній кут воріт Кичака.

«Сталь» після цього прокинулася і заволоділа на певний час перевагою. Нашим поталанило, що ще один голландець Комваліус вдарив головою повз дальню стійку, а потім арбітри вгледіли сумнівний офсайд, коли після «паніки» в нашому штрафному Воронін фактично вніс м’яч у ворота Артема Кичака.

Другий тайм господарі зіграли «за рахунком», виманюючи наших уперед і стрімко пірнаючи у вільні зони на флангах. Кілька разів дуже виручив своїх Кичак. Особливо це стосувалося удару Комваліуса з семи метрів головою після подачі Васіна. У кінці команди пішли ва-банк, і гра взагалі потекла на зустрічних курсах. Дудік пролетів лівим флангом, прострелив на «другий темп» на Петрова, але удар Сергія Паньків відбив. А Стаменкович на 84-й хвилині дивом не влучив у ворота після кутового з п’яти метрів. Після вилучення Шабанова за друге попередженя Кичак виручив команду після удару в протихід від Вороніна і рикошету від Міхи. Гості до останнього боролися й завершальні секунди провели в атаці, але за нічию не зачепилися.

У наступному турі лучанам випало зустрічатися вдома із новачком Прем’єр-ліги – «Зіркою» з Кропивницького. Колись ми перетиналися із цією командою в першій лізі, «Зірка» вже давно грала в еліті українського футболу, тому вихід до УПЛ в Кропивницькому сприйняли дуже обнадійливо й мотивують свою команду усіма силами.

Тим цікавішою буде ця гра на «Авангарді». Відступати «хрестоносцям» уже нікуди.

«Сталь» Кам’янське – «Волинь» Луцьк – 1:0

«Сталь»: Паньків – Пашаєв (Довгий, 54), Іщенко, Стаменкович, Воронін – Карасюк (Г. Малакян, 90+4), Каленчук – Васін, Деул, Е. Малакян – Комваліус (Дебелко, 85).

«Волинь»: Кичак – Никитюк (Романюк, 46), Горопевшек, Шабанов, Шаповал – Мемешев, Герасимюк, Богданов, Задерецький (Дудік, 46) – Деда (Чепелюк, 85), Петров.

Гол: Деул (12).

Попередження: Задерецький (44), Шабанов (65), Шаповал (68), Богданов (78).

Вилучення: Шабанов (88, 2жк).

3-й тур: «Сталь» – «Волинь» – 1:0, «Динамо» – «Дніпро» – 1:0, «Олімпік» – «Зірка» – 4:2, «Ворскла» – «Карпати» – 1:1, «Шахтар» – «Олександрія» – 1:1, «Зоря» – «Чорноморець» – 4:0.

4-й тур:

12 серпня (п’ятниця):

«Карпати» – «Шахтар» (20:00).

13 серпня (субота):

«Волинь» – «Зірка» (17:00),

«Дніпро» – «Ворскла» (19:30), «Олександрія» – «Зоря» (19:30).

14 серпня (неділя):

«Чорноморець» – «Олімпік» (17:00), «Сталь» – «Динамо» (19:30).

Тріо ветеранів залишило «Волинь»

Після кожного з перших турів нового чемпіонату з табору «Волині» приходила звістка про те, що команда залишалася без досвідчених виконавців. Спочатку після програшу в Дніпрі з Луцька поїхав правий захисник/півзахисник Олег Гуменюк. Після всього лишень нічиєї проти «Олімпіка» «Волинь» залишилася без Дмитра Козьбана, який віддав клубу три роки. А програш у Дніпрі кам’янській «Сталі» спровокував від’їзд досвідченого Андрія Богданова. З урахуванням вилучення Шабанова і його дискваліфікації та все ще діючої заборони реєструвати нових гравців кадровий склад «хрестоносців» на найближчі матчі вимальовується дуже юним. Але це й шанс для молоді зіграти на найвищому рівні.

Турнірна таблиця після трьох турів:

Юрій Конкевич

Луцьк-Дніпро
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus