USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Чому до кінця 2013 Кличко-старший не боксеруватиме

14 Серпня 2013 09:01
Українець Віталій Кличко, який є чемпіоном світу за версією Всесвітньої боксерської ради WBC, через травму правої кисті повернеться на ринг не раніше початку 2014 року, інформує Gazeta.ua із посиланням на прес-службу WBC у мікроблозі в Twitter.
Володар поясу WBC Кличко-старший востаннє виходив на ринг у вересні 2012 року в Москві, коли нокаутував Мануеля Чарра. Обов'язковим претендентом на бій з Віталієм Кличко є канадець Бермейн Стіверн, який здобув 23 перемоги, 20 із них - нокаутом, один раз програв і один бій звів унічию.
На цьому тижні Віталій Кличко спеціально зустрівся з президентом WBC Хосе Сулейманом, щоб обговорити ситуацію із захистом його титулу, повідомляється на офіційному сайті організації. Українець сподівається, що фізіотерапевтичні процедури допоможуть травмованій руці. Також він підкреслив, що не зможе боксувати зі Стіверном у зазначений раніше термін.
Кличко пояснив, що збирається продовжити участь у політиці України, а також збирається балотуватися на посаду президента своєї країни в 2015 році. Він підкреслив, що бокс в значній мірі допоміг йому підготуватися до іншого життя, в якій, як і в спорті, важлива стратегія, робота, дисципліна, чесність і відданість команді.
42-річний Кличко зазначив, все ще відчуває себе в бойовій формі, і незважаючи на вік, поки не завершуватиме спортивну кар'єру, але коли прийде час, він оголосить про своє рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
* Показати IP 14 Серпня 2013 11:12
ну-ну сцить просто ((( як надоїли ці два брата єврея((
Дутий лідер Показати IP 14 Серпня 2013 11:32
а ще що болить?!!...ясне діло...і при тому кругом - навіть завдячуючи високому рейтингу завждиобдуреного електорату, боїться виступити проти Ґаранта :(((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus