USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Старий Луцьк» переміг «Тернопіль-ТНЕУ» у першому матчі плей-офф

4 Квітня 2018 23:06
Незважаючи на невдалу першу чверть, баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет» здолав БК «Тернопіль-ТНЕУ» у першому матчі плей-офф 1 ліги Чемпіонату України з баскетболу – 91:82.

Гра відбулася 4 квітня в спорткомплексі Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Зауважимо, що на цій стадії змагань команди грають до двох перемог. Щодо попередніх матчів лучан, то регулярний чемпіонат БК «Старий Луцьк-Університет» завершив двома перемогами на виїзді проти лідера групи БК «Житомир».

Очевидними фаворитами протистояння виглядала команда з Луцька, проте перша чверть цього не показала, адже баскетболісти з Тернополя продемонстрували гідну гру: незважаючи на те, що за хвилину до кінця капітан господарів Едуард Федчук закинув трьохочковий, а згодом заробив 2 з фолом, БК «Тернопіль-ТНЕУ» на останніх секундах все ж зміг вийти вперед, тож на другу чверть гості виходили за переможного рахунку 19:20.

Очевидно, у перерві тренер Володимир Журжій серйозно поговорив зі своїми підопічними, адже за перші 30 секунд господарі пішли у 5 очковий відрив, а згодом наростили перевагу до 8 балів. За рахунку 39-32 Едуард Федчук закинув 2 трьохочкові, чим зробив рахунок 45-32. Далі гості дещо скоротили відставання, тож на велику перерву обидві команди пішли за 10-очкової переваги лучан – 47:37.

У 3 чверті луцькі баскетболісти продовжували контролювати гру, закидаючи подекуди просто неймовірні м’ячі: спочатку Володимир Коцько віддав ефектний пас позад себе на ветерана Олега Салтовця, а той, своє чергою, не схибив з-під щита. До слова, ветеран Салтовець вдало діяв під своїм та чужим щитом, тож йому вдалося зробити 9 підбирань та закинути 22 очки. На останніх секундах Федчук закинув свій черговий трьохочковий у цій грі. Зауважимо, що капітан лучан у цій зустрічі закинув 7 «трьошок», що дозволило йому стати найрезультативнішим гравцем матчу.

В останній четверті тернополянам необхідно було відігравати 12 очок, тож їхній тренер Ігор Білоус активно підказував своїм підопічним, як діяти в тій чи інший ситуації, хоча, забігаючи наперед, скажемо, що їм це не надто допомогло. Господарі впевнено контролювали гру, а остання чверть запам’яталася ефектним проходом Федчука та 2 з фолом від Коцька. Відтак, гра завершилася з рахунком 91-82 на користь БК «Старий Луцьк - Університет».

Наступний матч відбудеться 6 квітня на виїзді у Тернополі.

Олександр Зелінський
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus