USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

«Старий Луцьк – Університет» у другому матчі поспіль переміг «Київ-Баскет-2»

21 Жовтня 2018 20:34
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк – Університет» у другому домашньому матчі «спарки» переміг столичний БК «Київ-Баскет-2». Щоправда, сценарій цього подинку відрізнявся від вчорашнього, адже протягом усієї гри лучани володіли ситуацією і лише наприкінці гри розслабилися, дозволивши киянам дещо скоротити відставання. Тож підсумковий рахунок роєдинку – 70:62.

Матч Вищої ліги чемпіонату України з баскетболу відбувся 21 жовтня в ОДЮСШ.

Вчора, програвши дві стартові чверті, баскетбольний клуб «Старий Луцьк – Університет» зумів зламати ситуацію та перемогти гостей зі столиці, тож луцькі баскетболісти хотіли повторити успіх і у сьогоднішньому поєдинку. Зазначимо, що господарям не міг допомогти Петро Глушко, який отримав травму.

Перша чверть вийшла не надто результативною в обох команд, однак лучани були більш влучніші. Зокрема, трьохочковий від Едуарда Федчука дозволив луцькій команді завершити першу десятихвилинку з відривом у п’ять очок – 13:8.
У наступній чверті з-під кільця часто закидав Олег Салтовець, варто відзначити і дві «трьохи» від Володимира Коцька. Окрім того, запам’ятався ефектний блок-шот від Юрія Карпенка. Вищеперераховані результативні дії та вдала реалізація штрафних кидків дозволила лучанам піти на перерву, володіючи перевагою у вісім балів – 37:29.
Зазначимо, що на третю чверть не вийшов капітан лучан Едуард Федчук, який травмувався. Протягом стартових двох хвилин третьої чверті ніхто з команд не міг закинути бодай очко. І влучні попадання Салтовця та Карпенка дозволили лучанам піти у відрив більш, ніж на десять очок. На фінальну десятихвилинку команди виходили з рахунком 52:39.
Гості не хотіли здаватися і на початку чверті закидали кільце «Старого Луцька» трьохочковими. Натомість тренер Дмитро Чайковський одразу ж взяв тайм-аут, проте це не надто допомогло. Гості продовжили загрожувати кидками здалеку і за хвилину до закінчення зустрічі кияни відставали від лучан лише на шість очок. Капітан столичної команди Євген Болоценко зумів закинути три з фолом та скоротити відставання, однак штрафний не реалізував. А в наступній атаці вже Дмитро Швагринський закинув два з фолом, що й фактично вирішило долю зустрічі, яка завершилася з рахунком 70:62 на користь лучан.
Найрезультативнішими гравцями матчу у луцькій команді стали Салтовець, Швагриньський та Коцько. Також відзначимо чудову реалізацію штрафних кидків у гравців луцької команди – 22 з 23.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus