USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

«Старий Луцьк – Університет» переміг «Київ-Баскет-2». Фото

21 Жовтня 2018 09:57
Програвши дві стартові чверті, баскетбольний клуб «Старий Луцьк – Університет» зумів зламати ситуацію та перемогти столичний «Київ-Баскет-2» у першому домашньому поєдинку «спарки» з рахунком 78:72.

Матч Вищої ліги чемпіонату України відбувся 20 жовтня в ОДЮСШ.

Гра розпочалася з трьохочкового від Едуарда Федчука, однак після цього гості закинули 12 очок, тож реакція тренера Дмитра Чайковського була очікуваною – тайм-аут. Після перерви лучани дещо вирівняли гру та зусиллями Олега Салтовця, який закинув два з фолом, а потім реалізував два штрафних, скоротили відставання до одного очка. Проте столичні баскетболісти знову почали відриватися від лучан. На останніх секундах Володимир Коцько закинув «трьоху», однак гості одразу ж відповіли тим же, тому перша чверть завершилася з рахунком 20:27.
Протягом перших трьох хвилин другої чверті гравці «Старого Луцька» закинули шість очок, а кияни ніяк не могли заробити свої перші бали в десятихвилинці. Луцькі баскетболісти зусиллями Карпенка навіть зрівняли рахунок – 30:30. Проте на велику перерви пішли з трьохочковим відставанням від гостей – 37:40.
Третя десятихвилинка не була такою результативною, як попередні, однак саме вона стала переломною у матчі. За стартові шість хвилин рахунок не дуже збільшився від закінчення попередньої чверті – 43:44. Лише після цього команди розкидалися: гості закинули два, а Федчук відповів трьома очками. Зрівнявши рахунок, кияни знову вийшли вперед, однак двохочковий від Коцька та релізовані ним штрафні вивели лучан вперед – 51:48. Тренер «Київ-Баскета-2» миттєво зреагував на зміну рахунку, взявши тайм-аут. Однак це не дуже допомогло київській команді, адже після перерви Федчук одразу ж закинув дальній кидок – у цій грі було помітно, що Едуард нарешті набрав форму та навів приціл, адже капітан команди постійно загрожував кільцю суперника. На фінальну чверть команди вийшли з рахунком 56-49.
Лучани розпочали останню чверть двома очками від Коцька та Карпенка. Відзначимо момент, коли Коцько кинув трьохочковий та нереалізував його, однак в атаці на власне кільце він перехопив м’яч та відпасував на Салтовця, який забив розкішний слем-данк. В останні декілька хвилин гості всіма силами намагалися вийти вперед, однак лучани довели матч до логічного завершення та перемогли з рахунком 78-72.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus