USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

«Старий Луцьк» в овер-таймі взяв реванш у «ДіДіБао»

20 Жовтня 2019 14:26
Перемігши у першій чверті, баскетбольний клуб «Старий Луцьк» програв дві наступні, але все ж зумів перевести гру в овер-тайм та перестріляти «ДіДіБао» з Кам’янця-Поідльського, взявши реванш – 94:97.

Другий матч спарки відбувся 20 жовтня у Кам’янці-Подільському.

Учора лучани, на жаль, поступилися «ДіДіБао» з рахунком 72:71, стартувавши з поразки у Вищій лізі чемпіонату України, тож сьогодні вони прагнули взяти реванш, про що свідчить початок матчу.

Вже на старті першої чверті луцькі баскетболісти пішли у відрив 8:0. Відзначимо «трьоху» Федчука та ендван Швагринського. Незважаючи на такий старт, лучани дозволили «ДіДіБао» зрівняти рахунок, але все ж перемогли у першій чверті 20:24.

Втім, у наступній десятихвилинці більш зібраними та впевненими на полі виглядали господарі майданчика, які зуміли не лише відігратися, а й піти на велику перерву з перевагою у чотири очки – 43:39.

Після переви наші гравці почали не найкращим чином, дозволивши команді з Кам’янця-Подільського збільшити перевагу до восьми очок. У цій чверті в «Старого Луцька» просто не йшло – гравці дивом не закидали з вигідних позицій. А на останню чверть вони взагалі виходили з мінус десять, хоча й на останніх секундах Прозапас «трьохою» скоротив відставання – 68:58.

Лучани ударно почали фінальну десятихвилинку, скоротивши відставання до п’яти очок – з середньої закинув Тютюнник, а також «трьоху» поцілив Федчук. Капітан команди продовжив феєрити, забивши ендван та скоротивши відставання до одного очка – 68:67. Зусиллями Швагринського «Старий Луцьк» зрівняв рахунок, а згодом вийшов вперед. Втім, за 26 секунд до кінця рахунок знову став рівним, м’яч був у гравців "Старого Луцька", але замість того, щоб забити, вони його втратили та ледь не дозволили господарям на останніх секундах вирвати перемогу. На щастя, гравець «ДіДіБао» не влучив у кільце, не маючи жодного спротиву. Тож гра продовжилася в овер-таймі.

«Трьоха» від Прозапаса на початку та чотири очки Дейни дозволили піти в семиочоковий відрив, але господарі вже вкотре у цьому матчі скоротили відставання до мінімуму. Напруга зростала – у лучан здалеку поцілив Хомич – 89:93, але «ДіДіБао» відповіло тим же в наступній атаці. У підсумку, лучани зуміли краще відіграти в останні секунди та святкували важку, але заслужену перемогу – 94:97.

Найрезультативнішим гравцем матчу у «Старого Луцька» став Едуард Федчук, в активі якого - 26 очок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus